Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Anulka1602

Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]

Post autor: Anulka1602 »

Cudowne jak zawsze a odlot Frugaska pierwsza klasa :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Babcia Nutka postarała się z tym ziewem 8-)
Tolusia już nie może ziewać :( A my dopiero za tydzień mamy umówioną wizytę :( Eh w złym momencie wet wziął urlop :idontknow:
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ach, zdjęcia jak zwykle zjawiskowe :love:
A ziew wspaniały, prawie jak lwi a świński ;)
Miziaki dla dziewczyn i Frugaska :buzki:
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Nucia jaka troskliwa :love: oby nie było ropnia i Tolci się polepszyło :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Zuzia&Władzia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Zuzia&Władzia »

Wspaniałe wszystkie :love: :love: Nutka tak słodko ziewa na filmiku :love: Tole to bym ukradła. Co zajrzę do jakiegoś wątku to mi się jakiś prosiek bardziej od poprzedniego podoba. Chyba wszystkie świniaczki są cudne bez wyjątku. Frugo do schrupania :love: :love: Kiedyś też miałam kota co mniejszych braci nie zaczepiał. Za to teraz mam Nemi i dwa łowne jamniory. Zazdroszczę.
:świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Jak dziewczynki,lepiej??? :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Nutka ok a Tola gorzej :glowawmur: Już nie mogę się doczekać środy i wyjazdu do weta... Tolcia jest już praktycznie na samej ratunkowej, w weekend jedyne co jadła oprócz papki to małe gałązki koperku podane do pysia... Na noc też jej naszykowałam ale biedna się "zapchała" i rano musiałam jej wydłubywać koper z buźki... Musiała się długo z tym męczyć bo aż całą brodę sobie zaśliniła i w ogóle nie ruszyła ratunkowej z miseczki, którą jej przygotowałam na noc :( Ona biedna chce jeść a znowu nie może i cały czas do mnie podbiega żebym jej coś dała :(
Do tego w sobotę ruszył u mnie w końcu remont łazienki. Nutka jest już chyba przygłucha bo w ogóle nie przejmowała się hałasem i spała sobie w najlepsze :szczerbaty: A Tola bardzo panikowała... Dzisiaj teoretycznie ma przyjść hydraulik poprzestawiać rury więc też będzie głośno :glowawmur: Frugo niby się bał ale koniecznie chciał iść zobaczyć co to w łazience się robi i drapał w drzwi żeby go wypuścić z pokoju... Także się działo i jeszcze będzie się dziać a ja w piątek z samego rana jadę na 3-dniowe szkolenie i już się martwię o dziewczyny... Tym bardziej, że nie wiem jak Tola będzie jadła po korekcie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Zuzia&Władzia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Zuzia&Władzia »

Ja aż się boję remontu u siebie. Wiem czego się spodziewać po psach i kocie ale nie wiem jak trzy małe kulki zareagują. Władzia to się wszystkiego ostatnio zaczęła bać. Chyba ją Frania za bardzo terroryzuje.
Z ząbkami Tolci będzie dobrze. Musi być bo to śliczna prosiakowa księżniczka :love: Dalej jestem skłonna ją ukraść ;)
:świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1: :świnka1:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Zuzia&Władzia pisze:Dalej jestem skłonna ją ukraść
Nie oddamy :nono:
Aaaaaa zapomniałam napisać, że wczoraj podstrzygłam Tolę i teraz nie wygląda już tak puchato :nie_powiem: No i na wadze zjechała mi 30 g od ostatniego ważenia...

Remont to tragedia no ale kiedyś trzeba go zrobić :idontknow: Tola ogólnie jest panikarą i wystarczy, że coś spadnie, ktoś czymś stuknie a ona już się boi. Nie mówiąc o waleniu w ściany i zrywaniu płytek :roll: Frugo jest bardzo ciekawski i pomimo, że się boi to nie chowa się po szafach tylko pcha się pod nogi robotnikom :glowawmur: Więc jeszcze małego inspektora trzeba pilnować
Obrazek
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Mocno trzymam za przetrwanie remontu i za Tolunię. :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: Jak mówiła moja babcia: "Starość i zęby to się Panu Bogu nie udały". Widać świnek też to dotyczy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”