Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]
No biedulka z Niej ale i Ty się namartwisz przy Niej.. oby było już tylko lepiej.. 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Taki los Dużej
Martwić się i rozpieszczać.
Wczoraj przyszła paczuszka ze świstaka więc Tola może już jeść swój trovet (bo w takim tempie pochłaniała, że wczoraj nam zabrakło karmy
). Zamówiłam jej też diaro herb (to na biegunkę). Myślałam, że to będą kapsułki tak jak inne preparaty z tej serii a tu zonk
O mały włos a wszystko wylądowałoby na podłodze przy otwieraniu 

Wczoraj przyszła paczuszka ze świstaka więc Tola może już jeść swój trovet (bo w takim tempie pochłaniała, że wczoraj nam zabrakło karmy

Dużo zdrówka dla Tolusi łakomczuszki a dla Dużej dużo sił i energii

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Bo tam na opisie diaro jest chyba napisane, że to w formie kapsułek... Ja też się zdziwiłam, że to proszek... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Tam chyba t jest napisane, ze to dodatek paszowy.. bez formy.. tylko potem w opisie jak podawać jest napisane, ze łyżeczkę.. a na immuno, ze kapsułkę rozpuścić .. tylko gdy się myśli o tym, żeby szybko pomóc to nie myśli się, ze to coś może nie być w kapsułce.. ja tak mam. kiedyś wsadziłam palec do diaro... i się zdziwiłam
, ze kapsułka taka miękka... i się sypie..

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A ja nie czytałam opisu
Dotychczas miałam nefro i senior więc byłam pewna, że to też w kapsułkach i że jest 1 na kilogram zwierzaka. A tu odrywam to białe zabezpieczenie i coś mi nie pasi bo proszek pod tym:) Dobrze, że nie wywaliłam wszystkiego na podłogę;D Toli bardzo to smakuje. Nutka też chce pić... A ona kupy ma ładne (czasami idą miękkie ale to chyba cekotrofy bo Nucia już się nie schyla po bobki tylko wyciąga głowę do góry i czeka żebym jej podała
). Ale przyznam się, że troszeczkę dzisiaj dostała do oblizania strzykawki... A Tola to pewnie zjadłaby całe opakowanie na raz
Najśmieszniej Tola pije rodicare akut. To ma dziwny zapach więc jak poczuje to ucieka ale za chwilę przybiega z powrotem bo mam strzykawkę w ręce więc to na pewno coś pysznego. Wącha i znowu ucieka i tak kilka razy. A jak już się zdecyduje wziąć do buźki to później takie śmieszne miny robi jak pije
Muszę ją kiedyś nagrać 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Wesoło masz z tym swoim stadkiem
, dużo zdrówka kochani 

Ojej ale to musi komicznie wyglądać..
prosimy o filmik!! Jakbym słyszała i widziała Minutkę naszą.. Tak samo robi.. 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: