a nasze dwie damy niestety za nic nie wejdą na gorę.. na półeczkę wchodzi tylko Minutka..
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
dominika45
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
ale mają wille!! super!!!
a nasze dwie damy niestety za nic nie wejdą na gorę.. na półeczkę wchodzi tylko Minutka..
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jesteśmy po wizycie u weterynarza. Zula i Chimera zdrowe. Szkatuła ma małego kaszaka. Najgorzej Żyleta
mocno powiększone węzły chłonne, te za tylnymi łapkami też. Na szyi dodatkowo guzy. Przez tydzień leki i antybiotyk, węzły ogromne aż wystraszyły nam Panią doktor. Ciągle jeździmy do dr. Joanny Błaszczak-Cichoszewskiej. Pracuje teraz w Suchym Lesie.
Martwię się o mojego mopa
ma ponad 3 lata i ponad 1,1kg
Martwię się o mojego mopa
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
cappuccino
Żyleta
Ustaliłyście z dr Asią jakiś dalszy plan działania? Wiadomo, na ile antybiotyki pomogą?
Mocno trzymam kciuki z chłopakami
Ustaliłyście z dr Asią jakiś dalszy plan działania? Wiadomo, na ile antybiotyki pomogą?
Mocno trzymam kciuki z chłopakami
- Dzima
- Kontakt:
Na razie antybiotyki przez tydzień i sprawdzimy czy w ogóle działają. I tradycyjnie krew/mocz .
Waga 1080g więc kręci się wokół stałej.
Nie wiem co jej może być
Waga 1080g więc kręci się wokół stałej.
Nie wiem co jej może być
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Najgorsza ta niepewność... Trzymam kciuki za szybką diagnozę i polepszenie zdrowia

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oby leki pomogły i nic poważnego się nie działo. Ciągle nas muszą martwić te świniaki, takie kochane zwierzaczki, a tyle chorób się za nimi ciągnie ehhh

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Guzy są na szyi czy na tarczycy? Tak powiększone węzły chłonne świadczą o silnym stanie zapalnym. Przed podaniem leków miała robione wyniki krwi?
Bardzo mocno trzymam kciuki za Żyletkę
Oby po lekach zeszło 
Bardzo mocno trzymam kciuki za Żyletkę
- Dzima
- Kontakt:
Żyleta dostaje zastrzyki w domu, a w pt jedziemy na kontrolę i badania.
To ja myślałam, że cała szyja jest w guzach. Weterynarz powiedziała, że to powiększone węzły a guzy wyczuwa dwa, ale nie mówiła czy są one na tarczycy.
Przyszło zamówienie z aliexpress i dziewczyny miały małe przemeblowanie oraz zamontowałam nową rampę-teraz jej nie zdemolują

A co tam masz? Pokaż? Jadalne to to?

Co to za truskawka?

Chimera wysiaduje kiwi

Piętro

Na podłogę podano...brokuła

To ja myślałam, że cała szyja jest w guzach. Weterynarz powiedziała, że to powiększone węzły a guzy wyczuwa dwa, ale nie mówiła czy są one na tarczycy.
Przyszło zamówienie z aliexpress i dziewczyny miały małe przemeblowanie oraz zamontowałam nową rampę-teraz jej nie zdemolują
A co tam masz? Pokaż? Jadalne to to?
Co to za truskawka?
Chimera wysiaduje kiwi
Piętro
Na podłogę podano...brokuła
Pyrka
Za TM
Za TM
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Mają owocowe pałace dziewczyny
Chimera jaka do Matyldy podobna
. Czy ona też ma przedziałek na dupce??
Dzima a nie wierz gdzie zrobię echo serca śwince w Poznaniu? Z tego co wyczytałam to klinikawet ( przy wieży telew.)
Dzima a nie wierz gdzie zrobię echo serca śwince w Poznaniu? Z tego co wyczytałam to klinikawet ( przy wieży telew.)