Mercedes i Morena
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Mili i Nili, Lumi i Hukka, czyli Siostry Alternatywne
Bardzo smutne. Ściskam i popieram.
Mili zdążyła mnie chwycić za serce przez te parę dniu, kiedy były u mnie, taka delikatna i dzielna. Ale już wtedy bywały dni, że widocznie cierpiała.
Mili zdążyła mnie chwycić za serce przez te parę dniu, kiedy były u mnie, taka delikatna i dzielna. Ale już wtedy bywały dni, że widocznie cierpiała.
- sosnowa
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ech ... no wiedzieliśmy że ta chwila kiedyś przyjdzie
- Natalinka
- Kontakt:
Z potwornie ciężkim sercem, ale i pełną świadomością, że to jedyna słuszna decyzja, pozwoliłam Mili wczoraj odejść.
Jeszcze rozmawiałyśmy z dr Kasią na miejscu, ale okazało się podczas badania, że kolejny trzonowiec wrasta już w kość. Znów operacja? Kolejne kilka miesięcy wracania do jako takiego zdrowia na środkach przeciwbólowych i karmieniu strzykawą? A startowałaby z dużo gorszej pozycji niż przy poprzednim usuwaniu zęba, bo ostatnio ważyła już między 750 a 700. Nie chciałam, żeby cierpiała. Odeszła w dobrym nastroju, bez bólu. I tak było dobrze.
Niestety, nie wierzę w świat za tęczowym mostem, ale myślę, że 2,5 roku fajnego życia to lepiej niż 6 paskudnego. Tylko smutno, bo nikt nie będzie mnie już tak witał o poranku - Gdzie śniadanie? - ani trącał nosem - Co masz? - ani terkotał przy głaskaniu najpiękniej I wiem, że okruchy smutku, tak jak i dobre, ciepłe wspomnienia, zostaną.
Jeszcze rozmawiałyśmy z dr Kasią na miejscu, ale okazało się podczas badania, że kolejny trzonowiec wrasta już w kość. Znów operacja? Kolejne kilka miesięcy wracania do jako takiego zdrowia na środkach przeciwbólowych i karmieniu strzykawą? A startowałaby z dużo gorszej pozycji niż przy poprzednim usuwaniu zęba, bo ostatnio ważyła już między 750 a 700. Nie chciałam, żeby cierpiała. Odeszła w dobrym nastroju, bez bólu. I tak było dobrze.
Niestety, nie wierzę w świat za tęczowym mostem, ale myślę, że 2,5 roku fajnego życia to lepiej niż 6 paskudnego. Tylko smutno, bo nikt nie będzie mnie już tak witał o poranku - Gdzie śniadanie? - ani trącał nosem - Co masz? - ani terkotał przy głaskaniu najpiękniej I wiem, że okruchy smutku, tak jak i dobre, ciepłe wspomnienia, zostaną.
Czarna Kluska i Morena
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Strasznie mi przykro Natalinko podjęłaś bardzo trudną decyzję, ale pewnie najlepszą dla niej... miała cudowny dom u Ciebie... nie zapalam świeczki, bo nie wiem czy sobie życzysz. Piękne zdjęciowe wspomnienia...
bardzo Ci współczuje straty ale tak chyba najlepiej dla Mili niż miałaby się męczyć i cierpieć tak bardzo...
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Wszystkiego dobrego dla Ciebie Mili - gdziekolwiek jesteś.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
no i łzy poleciały. Tak żal jak one odchodzą. Piekne zdjęcia. Mili maleńka
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020