Mruczek fajny, duży taki, ale Frugo to mój ulubieniec
Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*] / Tolcia chora...
U nas też miękkie bobki, podejrzewam za dużo zieleniny... Tola uśmiechnięta z trawką w pyszczku
Niezmiennie 
-
balbinkowo
Zdjęcia cudne jak zawsze
U nas też miękkie bobki się pojawiły, może to zmiana na zieleninkę, waga spadła nieco, ale odkujemy się
Miziaki dla stadka
U nas też miękkie bobki się pojawiły, może to zmiana na zieleninkę, waga spadła nieco, ale odkujemy się
Miziaki dla stadka
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dzisiaj Tola 661 g
Ale wydaje mi się, że jest po jedzeniu.
Martwi mnie cały czas Tolcia... Od 10 kwietnia jest na penicylinie a ropa dalej się zbiera
W poniedziałek przy okazji zastrzyku nie ściągaliśmy bo była mała gula ale teraz znowu jest duża
Jutro kolejny zastrzyk i bez ściągania ropy się nie obejdzie... Czy to jest normalne, że tak długo to wszystko się ciągnie?
Nie wiem też jak z trzonowcami. Od wczoraj Tola drze się żeby dać jej ratunkową a już był taki czas, że nawet nie chciała na nią patrzeć... Trawę też wolniej je więc albo to przez tą gulą ale trzonowce znowu przerosły
Tak dziewuchy leniuchują

Dla fanów Frugaska

Martwi mnie cały czas Tolcia... Od 10 kwietnia jest na penicylinie a ropa dalej się zbiera
Nie wiem też jak z trzonowcami. Od wczoraj Tola drze się żeby dać jej ratunkową a już był taki czas, że nawet nie chciała na nią patrzeć... Trawę też wolniej je więc albo to przez tą gulą ale trzonowce znowu przerosły
Tak dziewuchy leniuchują

Dla fanów Frugaska

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Frugas
Myślę, że problemy ząbkowe mogą się ciągnąć i ciągnąć... A jak tam jest ropa, to pewnie jeszcze trudniej do zaleczenia. Mam nadzieję, że jednak Tolcia wyjdzie na mniej więcej prostą

Myślę, że problemy ząbkowe mogą się ciągnąć i ciągnąć... A jak tam jest ropa, to pewnie jeszcze trudniej do zaleczenia. Mam nadzieję, że jednak Tolcia wyjdzie na mniej więcej prostą
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zęby się długo leczą
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Widziałaś, co Joanna.Ch miała ze swoją Bunią. A wyszły z tego, Wam tez się uda. 
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Dla Tolci nieustająco i bardzo dużo kciuków za zdrówko

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tola dzisiaj źle niosła nakłuwanie i wyciskanie ropy
Przed pracą ją zawiozłam i jak wróciłam to była wystraszona, drżała, nie chciała jeść... Myślałam, że jej dość szybko przejdzie ale po 19 wróciłam z pracy a ona dalej otępiała
A ja w domu nie mam nic przeciwbólowego
Miałam wrażenie, że podczas wyciskania ropnia Tola na chwilę "odleciała"... Zawsze walczyła i machała łapkami, chciała uciekać a teraz trochę powalczyła i nagle zrobiła się wiotka
Ale była przytomna więc nie wiem co jej się stało... Tak mi jej szkoda, że musi tyle cierpieć
Rozmawiałam dzisiaj z wetem to mówił, że już powinno być dobrze i ropa nie powinna się zbierać... Dajemy jej tydzień i jak nie będzie poprawy to znowu mamy wycieczkę do Szczecina, będzie ponowne rtg i jeśli trzeba będzie to kolejne zęby polecą:(
Gdyby nie tak ropa to byłoby już super a tak to stoimy w miejscu a Tolcia cierpi:(
Miałam wrażenie, że podczas wyciskania ropnia Tola na chwilę "odleciała"... Zawsze walczyła i machała łapkami, chciała uciekać a teraz trochę powalczyła i nagle zrobiła się wiotka
Rozmawiałam dzisiaj z wetem to mówił, że już powinno być dobrze i ropa nie powinna się zbierać... Dajemy jej tydzień i jak nie będzie poprawy to znowu mamy wycieczkę do Szczecina, będzie ponowne rtg i jeśli trzeba będzie to kolejne zęby polecą:(
Gdyby nie tak ropa to byłoby już super a tak to stoimy w miejscu a Tolcia cierpi:(