Ja kupiłam okleine w kwiatki, ale do obklejenia z zewnątrz klatki. W środku by zaraz albo zjadły albo sikały po ścianach
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
maleńka
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Gdzie ty tam bałagan widzisz ? Przecież czysto jest
Wymiziaj dziewczyny ode mnie no i Mańka
Ja kupiłam okleine w kwiatki, ale do obklejenia z zewnątrz klatki. W środku by zaraz albo zjadły albo sikały po ścianach
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Maleńka, dziewczyny wymiziane, maniek też. Czas rozwiać wszelkie wątpliwości: doświniłam się!
Pamiętam jak mówiłam że 3ia i koniec
zobaczyłam piękności u Lilith i... Przepadłam! Razem z Siulą zrobiłyśmy nalot do Lilith i wróciłśmy ze świniami
do mnie trafiła vanessa, myślę nad nowym imieniem.
Malutka miała być współlokatorką Szkatuły, ale po 5 min ją zabrałam. Mam najwredniejszą świnie na świecie. I tak zaczęło się łączenie z mopami, było ciężko, już myślałam że będę musiała ją zwrócić, Żyleta ją gwałciła cały czas albo Zula ją gryzła. Nie spałam pierwszą noc. Teraz jest odrobinę lepiej. Mała już tak nie obrywa, może przejść obok Zuli. Jest odważna, bo próbowała jej zabrać jedzenie z pyszczka
Na zdjęcia musicie poczekać
Pamiętam jak mówiłam że 3ia i koniec
Malutka miała być współlokatorką Szkatuły, ale po 5 min ją zabrałam. Mam najwredniejszą świnie na świecie. I tak zaczęło się łączenie z mopami, było ciężko, już myślałam że będę musiała ją zwrócić, Żyleta ją gwałciła cały czas albo Zula ją gryzła. Nie spałam pierwszą noc. Teraz jest odrobinę lepiej. Mała już tak nie obrywa, może przejść obok Zuli. Jest odważna, bo próbowała jej zabrać jedzenie z pyszczka
Na zdjęcia musicie poczekać
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
maleńka
No to gratulacje
Szkatuła jest gwiazdą, nie może mieć blisko siebie kogoś kto mógłby ją zastąpić więc małą pogoniła
Co znaczy na zdjęcia poczekać ? Jak tak można
Szkatuła jest gwiazdą, nie może mieć blisko siebie kogoś kto mógłby ją zastąpić więc małą pogoniła
Co znaczy na zdjęcia poczekać ? Jak tak można
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Dzima przyzwyczają się w końcu do siebie. Mówiłam,że to odważne świnie. Nasza też podkrada jedzenie z pyszczków, bierze jedzenie z ręki i nie ucieka przed ludźmi 
- Dzima
- Kontakt:
Wiecie że nawet łatwiej się kroi warzywa na 4 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
-
loriain
Kurde jak krojenie warzyw to jakiś znak sygnał doswinienia do biada mojemu domowi 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Kontakt:
Ha ha ha raczej nie chcesz mojej radymartuś pisze:Eeeee u mnie też ciężko się kroi na 3
Pyrka
Za TM
Za TM