Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Mnie pimpki (jeden przynajmniej) za psikusa pogryzłby,albo połkną w całości 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jakoś leci...a jak się wali to wszystko, muszę się wam trochę pożalić na swój losmartuś pisze:Co tu tak cicho?Co tam u gangsterek i Mańka?

Nie dotarłam w sobotę na wystawę świnek w Poznaniu, bo po poprawce z polimerów załapałam mega doła. Pisałam 4ty raz! i znów mnie baba nie przepuściła, a zaznaczę że przy pierwszym podejściu byłam tak pewna zaliczenia, że wyjeb

Oczywiście wczorajszej poprawki nie zaliczyłam. Już nic mi się nie chce, a to ostatni semestr, wszystkie semestry zapłacone, jestem dosłownie parę miesięcy przed obroną, a su*a mi takie problemy stwarza. Kusi mnie żeby powiedzieć jej co o niej myślę i rzucić to w cholerę.
.
.
.
Musiałam odreagować i zabrałam się za gruntowne sprzątanie u świń. Miałam w planach jeszcze je wykąpać, ale przy dokładniejszym czesaniu wyczułam u Żylety jakiś kołtun, więc ścięłam ją na krótko żeby go usunąć. A to nie był kołtun! Tylko chyba kaszak-na dodatek 2! Jak ja mogłam ich wcześniej nie wyczuć

Zulę obcięłam też na krótko, żeby się z Żylety nie śmiała to teraz obie wyglądają jak trafione piorunem rozetki

Szkatuła ma się dobrze, nabrała ciałka, ale nadal nie mam wagi-chyba zmuszę się w tym tygodniu do zakupu.
No i czeka nas weterynarz, którego odwiedzimy stadnie.

Łapcie, pośmiejcie się i wy z mojego antytalentu fryzjerskiego:
ale nas opitoliła...wstyd się teraz kotu na ogrodzie pokazać

czas zacząć zamawiać trawę na wynos

Nieee!! Żadnych zdjęć! Zula jest naga!

Pamiętaj Duża, teraz tak będzie wyglądał mój wybieg

I dzisiejszy spacer z Maćkiem

Może ktoś się w końcu w nim zakocha...dawno nie byłam na spacerze z takim grzecznym i ułożonym psem

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Mopy?!?!???? Gdzie są mopy????!!!!

Nie wiem, czy dobrze zrobisz, jak powiesz babie, co myślisz. Potem będziesz miała wyrzuty sumienia, że powiedziałaś, a po dziadówie to spłynie. Najczęściej tak jest... Lepiej robić, co trzeba i zjeść porządną kremówkę dla osłody nerwów. Nie wiem tylko, co Ci poradzić z egzaminem...

Nie wiem, czy dobrze zrobisz, jak powiesz babie, co myślisz. Potem będziesz miała wyrzuty sumienia, że powiedziałaś, a po dziadówie to spłynie. Najczęściej tak jest... Lepiej robić, co trzeba i zjeść porządną kremówkę dla osłody nerwów. Nie wiem tylko, co Ci poradzić z egzaminem...

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
O matko z łojcem, wyglada jak moja śp. DinusiaDzima pisze: I dzisiejszy spacer z Maćkiem
Może ktoś się w końcu w nim zakocha...dawno nie byłam na spacerze z takim grzecznym i ułożonym psemhttps://www.facebook.com/media/set/?set ... 154&type=3

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Nie da się jakoś przenieść do innej instytucji, albo jakoś bardziej komisyjnie? Ty ciągle nie zaliczasz u tej samej baby?
Prosiaki wycięte zawodowo. Grzywka cała i piękna a reszta odrośnie. Niech się nawet nie wygłupiają z jedzeniem na wynos. Takie krótkie to ostatni gwizd mody jest.
Prosiaki wycięte zawodowo. Grzywka cała i piękna a reszta odrośnie. Niech się nawet nie wygłupiają z jedzeniem na wynos. Takie krótkie to ostatni gwizd mody jest.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ciągle i nieprzerwanie od roku u tej samejetycja pisze:Nie da się jakoś przenieść do innej instytucji, albo jakoś bardziej komisyjnie? Ty ciągle nie zaliczasz u tej samej baby?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
a to nie jest tak, że poprawki zawsze są u innych? jak robiłam kursy poprawkowe na polibudzie (a co!) to zazwyczaj dawali na poprawki innego wykładowcę..
Maciek śliczny.. ja bym strasznie chciała iść do mnie do schroniska.. dziś nawet widziałam u nich na stronce 14 letniego pieska którego właściciel musiał oddać (staram się nie osądzać, może schorowany faktycznie nie ma jak wyprowadzać..) i takie smutne miał te oczęta.. na komórze podglądałam w pracy i się poryczałam
moja mama mi też mówi, że nie mam po co tam iść bo to nie dla mnie i chyba ma rację.. zamiast z nimi spędzać czas będę siedziała, przytulała je i płakała.. głupia ja..
a dziewczyny normalnie takie laski! wiosna przyszła, trzeba odkrywać kawałek ciałka
ale nie mów, że tak je ładnie nożyczkami zrobiłaś??! szacun!
Maciek śliczny.. ja bym strasznie chciała iść do mnie do schroniska.. dziś nawet widziałam u nich na stronce 14 letniego pieska którego właściciel musiał oddać (staram się nie osądzać, może schorowany faktycznie nie ma jak wyprowadzać..) i takie smutne miał te oczęta.. na komórze podglądałam w pracy i się poryczałam

a dziewczyny normalnie takie laski! wiosna przyszła, trzeba odkrywać kawałek ciałka

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Uuuuu...Prawdziwe rekrutki
Ja także w schronisku nie wyrabiam...Byliśmy służbowo, w mundurach przed zimą w schronisku dla psów w Bydzi.. Zawieźliśmy tam górę kocy, drybedów, legowisk, zabawek i jedzenia. Romina też była. I tak łaziłyśmy między klatkami i wybiegami i płakałyśmy jak niezrównoważone..Aż się zanosiłyśmy

Ja także w schronisku nie wyrabiam...Byliśmy służbowo, w mundurach przed zimą w schronisku dla psów w Bydzi.. Zawieźliśmy tam górę kocy, drybedów, legowisk, zabawek i jedzenia. Romina też była. I tak łaziłyśmy między klatkami i wybiegami i płakałyśmy jak niezrównoważone..Aż się zanosiłyśmy