Podziel się z nami swoimi myślami!

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Podziel się z nami swoimi myślami!

Post autor: porcella »

Donosik, jak miło :-) I trochę linczu na deserek.
Może już wystarczy tego, co na FB?
Dziewczyna zachowała się bez sensu, ale już jej to kilka osób powiedziało. Dajmy szansę opiekunowi DT.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Z tego co mi wiadomo juz dawno pojawiło się w wewnętrznym, też się tym zainteresowałam. Aussie już wcześniej u mnie na grupie pisała, że świnki jedzą codziennie reklamówkę trawy i wszystkie adminki są na nią cięte, bo niestety nie przyjmuje rad, wie wszystko najlepiej i nic nie daje sobie wytłumaczyć ale z drugiej str. mimo że mnie trzęsie to chyba jednak to nie jest zła dziewczyna i może ktoś wyższy w hierarchii i bezpośrednio z SPŚM jest w stanie jej przemówić do rozsądku, przynajmniej mam taką nadzieję.

Co do fb wiesz moja tablice nawet rodzina mojego męża wykorzystuje przeciwko mnie aż ich powyrzucałam ze znajomych, oczywiście rozchodzi się o to że mieszkam w ich mieszkaniu a mam za dużo świń i ponoć śmierdzi :P cóż.. Moja mama alergiczka nie zauważyła :D dobrze że nie są na tyle inteligentni żeby tu mnie znaleźć ;)
Olek

Post autor: Olek »

Posiada ktoś z was jakieś gadżety z motywem świnki morskiej?
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Gdzieś mam kolczyki ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Mam bransoletkę i breloczki SPŚM a oprócz tego świnki z włóczki, dużą i małą :love: Ahh.. No i kalendarz :D
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Ano, bransoletkę też mam :P Kalendarz też. :P I w ogóle karton z gadżetami SPŚM :102: Zapomniałam!
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tak właśnie myślałam, że zapomniałaś o paru rzeczach :D
patic6

Post autor: patic6 »

Lilith88 pisze:Co do fb wiesz moja tablice nawet rodzina mojego męża wykorzystuje przeciwko mnie aż ich powyrzucałam ze znajomych, oczywiście rozchodzi się o to że mieszkam w ich mieszkaniu a mam za dużo świń i ponoć śmierdzi :P cóż.. Moja mama alergiczka nie zauważyła :D dobrze że nie są na tyle inteligentni żeby tu mnie znaleźć
Możesz dodatkowo poblokować, żeby nie mogli znaleźć Twojego profilu i tego, co publicznie udostępniasz ;) już niedługo się wyprowadzicie i odpadnie im problem "śmierdzenia" w ich mieszkaniu...
My z kolei dowiedzieliśmy się jakich mamy fajnych sąsiadów, kiedy do administracji (a następnie do właściciela mieszkania) poszedł donos - że mój tata, paląc w pokoju, wyrzuca pety za okno i zaśmieca chodnik. Byłoby to zrozumiałe jeszcze, gdyby nie dwie rzeczy: 1) tata nie pali papierosów, a sam tytoń w lufce, więc nie generuje "petów" 2) Jak to bywa w cywilizowanym świecie, popiół i inne produkty uboczne spalania lądują w popielniczce. Jedynie dym mógłby komuś przeszkadzać, no ale na dym nikt się nie skarżył... Ciekawa jestem, czy to ten sam sąsiad, którego pies wyje pół dnia i całą noc 8-)

O też mam karton z gadżetami! Kubki, kalendarze, breloczki, długopisy... Marzy mi się koszulka ze świnką morską :)
Awatar użytkownika
Chryzantem
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: Chryzantem »

chyba kakazuma ma koszulki ze swoimi rysunkami
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt: