Jakoś się toczy. Muszę kupić wagę, bo nie wiem ile waży Szkatuła.
Wróciłam właśnie z gór. Super było, nie chciało mi się wracać... Czechy pięknie zaśnieżone

Narty są świetne....jestem cała i zdrowa, nic nie ubyło z ubezpieczenia
chociaż w rzeczywistości nie obejmowało...%%
Muszę wam powiedzieć, że jazda na nartach mnie wciągnęła i ten cały "klimat" takich wypraw. Obiecuję sobie jeździć przynajmniej raz w roku
Rokytnice, Czechy.
Narciarz nr 1

Zaliczyłam mnóstwo mat i 3 takie konkretne gleby. Najlepsza; zjeżdżaliśmy do baru w połowie stoku, rozpędziłam się na maksa, bo u mnie to albo zwrotność,skręty itp ALBO prędkość...no i nie wyhamowałam...było tylko rozpaczliwe AAAAA i wjeb

się w drewnianą ławkę, którą zgarnęłam ze sobą "na wycieczkę" parę metrów w dół...jeszcze deskę która była oparta o ławkę... i dziewczynę która siedziała na ławce
Co u świń? Miały opiekę, wytargowałam że za 20zł (brat pazerny i bez grosza to jakbym się postarała to i za dychę by sprzątał

)
Moje, moje, wszystko moje!!
Tak się zajadają mopy.
Skoro to wszystko na co ciebie stać-to ja idę spać!
Mam jeszcze pytanie do mieszkańców Katowic. Wybieram się na szkolenie w kwietniu razem z koleżanką i szukamy noclegu na 3noce w okolicach ul.Korfantego 2 (bo tam szkolenia). Zna ktoś hotel/hostel/motel godny polecenia, niedrogo?
Pyrka
Za TM

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia