Taaak, opieka opłacona.
Na dużo fot nie licz, bo zaczęliśmy (wiesz o co mi chodzi )świętowanie wolnego już o 6 rano w pociagu, więc na razie mam tylko zdjęcie łabędzia na plaży
Dzima pisze:
Na dużo fot nie licz, bo zaczęliśmy (wiesz o co mi chodzi )świętowanie wolnego już o 6 rano w pociagu, więc na razie mam tylko zdjęcie łabędzia na plaży
Niestety mam problemy ze Szkatułą chudnie, od tygodnia ma biegunkę i pije zawrotne ilości wody, od pon jest na probiotyku i lekach. Już tylko 789g. Apetyt ma. Kuracja do pon i w pon kolejna wizyta, bobki i krew do badania. Najpierw było podejrzenie, że za to chudnięcie i biegunki winne są cysty...ale raczej nie- taki wniosek po dzisiejszym macaniu. Cysty małe.
Co mam robić? Sterylizować czy czekać?
Jestem nieekspertem, ale jak jest w tak kiepskim i rozchwianym stanie gastrycznym, to bym lała probiotyk i np. smectę do pyska i czekała na wyniki.
KREW jej zbadaj..Może cukier? Tarczyca? No i boby - pasożyty, inne france...niech się eksperci wypowiedzą. Ale ja bym tak na cito zrobiła...Ale teraz nie ciachaj jej..
Ja bym nie sterylizowała skoro jest w takim stanie a cysty nie są duże bym poczekała az stan się poprawi i nabierze troszkę wagi.
Zrób badania wszystkie włącznie z USG .
Trzymamy