✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Oni są przecudowni
Napatrzeć się nie można 
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Same przystojniaki
Moje panny przesyłają całusy 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Kati jeszcze
Asita to nie jest JR Farm to jest Banny Marzenie Świnki Morskiej. Jr Farm w ogóle nie ruszali, za tym nie przepadają ale jedzą z tym że on mieszam z Britem i odrobiną ich ulubionej CC.
Dziubek robi słodki fakt
a skórę to on całą ma taką ciemną tylko futerko gdzie nie gdzie rude 
Dziękujemy za komplementy
Asita to nie jest JR Farm to jest Banny Marzenie Świnki Morskiej. Jr Farm w ogóle nie ruszali, za tym nie przepadają ale jedzą z tym że on mieszam z Britem i odrobiną ich ulubionej CC.
Dziubek robi słodki fakt
Dziękujemy za komplementy
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A to Marzenie jest bezzbożowe?
Moje też olewają jr farm...Ale jedzą ten adult, tylko że to jest taki sam rodzaj karmy jak cc czy coś innego...
Moje też olewają jr farm...Ale jedzą ten adult, tylko że to jest taki sam rodzaj karmy jak cc czy coś innego...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Kontakt:
To jest to http://hipcio.sklep.pl/produkt/bunny-ba ... skiej-750g jeśli dobrze czytam to bez zbożowa, tylko strasznie drogie cholerstwo..
Moi Adult jedzą wybiórczo, zastanawiam się czy herbs nadaje się tak na 100% na karmę podstawową, bo te ziółka uwielbiają.
Moi Adult jedzą wybiórczo, zastanawiam się czy herbs nadaje się tak na 100% na karmę podstawową, bo te ziółka uwielbiają.
- Asita
- Kontakt:
No moi też nie zjadają w całości. Żuruś troszkę tylko podgryza (chociaż i tak cieszę się jak głupia, jak widzę, że on granulat gryzie
) chociaż lepiej by było, gdyby bezzbożowe dziad jeden jadł...
A tu rzeczywiście skład przyzwoity. No i dopisek od producenta: "w postaci smacznych pałeczek zostaje zjedzony do ostatniego kęsa, dzięki czemu wybiórcze jedzenie świnek zostaje wykluczone"..........pff...
A tu rzeczywiście skład przyzwoity. No i dopisek od producenta: "w postaci smacznych pałeczek zostaje zjedzony do ostatniego kęsa, dzięki czemu wybiórcze jedzenie świnek zostaje wykluczone"..........pff...
- Lilith88
- Kontakt:
No nie wiem czy do ostatniego kęsa.. Ja zbieram obgryzione kawałki po całej klatce i wrzucam z powrotem do miski.. Do ostatniego kęsa to mam CC zjedzoną i naprawdę nawet okruszka nie zostawiają w przypadku innych karm mogę pomarzyć..
- Asita
- Kontakt:
U mnie Alfik cc do ostatniego zje. Mam nieotwarte jeszcze vitakraft long hair emotion. Nie wiem czy otwierać.
A same ziółka to chyba nie dadzą rady jako karma podstawowa. Chociaż z drugiej str, jeśli dostają pełnoporcjową sałatkę warzywną, trawę i świeże zioła plus zielone części roślin, to zdaniem kilku wetów wystarczy i granulatu już nie trzeba. I dr Kliszcz i moja obecna wetka mają granulat na samym końcu piramidy, jako w ogóle niepotrzebny. Ale to pod warunkiem, że te pozostałe składniki diety są w pełni zaspokojone.
A same ziółka to chyba nie dadzą rady jako karma podstawowa. Chociaż z drugiej str, jeśli dostają pełnoporcjową sałatkę warzywną, trawę i świeże zioła plus zielone części roślin, to zdaniem kilku wetów wystarczy i granulatu już nie trzeba. I dr Kliszcz i moja obecna wetka mają granulat na samym końcu piramidy, jako w ogóle niepotrzebny. Ale to pod warunkiem, że te pozostałe składniki diety są w pełni zaspokojone.
- Lilith88
- Kontakt:
Tak ale JR Farm Grainless Herbs jest jednak zbilansowane odpowiednio i ma wszystko co potrzebne zwierzakowi i jest karmą podstawową, tylko kurcze tak patrzę teraz i mało wit. C ma ale poza tym porównywalna jest z CC jeśli chodzi o skład analityczny.