Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Ja powyżej 30 stopni nie wychodzę z domu - dzieciaki są za małe, nie chcę ryzykować udaru. Zwłaszcza, że oni nie wyjdą na 15 minut, tylko najlepiej minimum na 2-3 godziny... Ale może się na balkonie położę, jak oni będą bajki oglądać 

Na dworze 40 st, a w domu wcale nie lepiej
przynajmniej u mnie, mury są nagrzane, dach jest nagrzany i mogę sobie wietrzyć do woli... a jak zamknę i zasłonię okna, jak polecają wszyscy, to mam piekarnik, bo ciepło wchodzi przez ściany. Jak wyjdę z domu, dodatkowo mogę się przypalić... Nieeee, takie ciepło to za ciepło 

Wyslijcie mi troche tego ciepla do Szkocji bo my w tym roku lata nie mamy 

Dokładnie, bierz wszystko
Już wolę chodzić ubrana w futra niż się gotować w tym skwarze 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
w Ustce dziś było 40st. trwa tu projekt plaża tvn byłam 2 razy w tv!!! mam mnóstwo gadżetówANYA pisze:Wyslijcie mi troche tego ciepla do Szkocji bo my w tym roku lata nie mamy

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima gwiazdą została 
Fakt, że jest gorąco, nawet za gorąco, ale z tym futrem to bym nie przesadzała
Jednak wolę ciepło od zimy 

Fakt, że jest gorąco, nawet za gorąco, ale z tym futrem to bym nie przesadzała

W takim razie czekamy na foty popowrotoweDzima pisze:w Ustce dziś było 40st. trwa tu projekt plaża tvn byłam 2 razy w tv!!! mam mnóstwo gadżetówANYA pisze:Wyslijcie mi troche tego ciepla do Szkocji bo my w tym roku lata nie mamyjutro wracam. padam.