Bo mi świnki spadająbalbinkowo pisze:Ale półeczkę masz, tak? To co narzekaszPani Strzyga pisze:Balbinkowo- to nie jest powiedzianeja mam półeczkę w rozmiarze A i nie ma opcji by się świnka utrzymała
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
-
Fionka2014
Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać jePani Strzyga pisze:Bo mi świnki spadająbalbinkowo pisze:Ale półeczkę masz, tak? To co narzekaszPani Strzyga pisze:Balbinkowo- to nie jest powiedzianeja mam półeczkę w rozmiarze A i nie ma opcji by się świnka utrzymała
Mi Fiona już tak kilka razy wcelowała bo ma manie wskoczenia na ręce
-
Werusiek
Fionka2014 pisze:Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać je
Ah te półeczki.
-
katiusha
-
Pani Strzyga
Fionka2014 pisze:\Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać je
-
Arya90
Półeczkofilki. Ale powiem wam, ze ja rzadko biorę chłopaków na ręce, bo wiem, że tego nie lubią, ale ostatnio jak Tadek był, to od razu też na półeczkę się wgramolił 
-
Pani Strzyga
Ja podobnie. W sumie bardziej bawię się z nimi w klatkach, podaje z ręki jedzenie i wydają się być tym stanem rzeczy usatysfakcjonowaneArya90 pisze:Półeczkofilki. Ale powiem wam, ze ja rzadko biorę chłopaków na ręce, bo wiem, że tego nie lubią, ale ostatnio jak Tadek był, to od razu też na półeczkę się wgramolił
-
Werusiek
A ja Frania wyciągam, bo jemu to nigdy nie dogodzisz. 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Moi nie lubią podnoszenia ale jak już są na rękach to się tulą
tylko Wiewiór kombinuje jak nawiać
A Tasiek czasem jak jest zazdrosny o innych albo jak nie miałam dla nich czasu dłużej to się nawet daje podnieść mimo że na ogół woli być miziany w klatce czy na podłodze ale z niego się straszny miziak zrobił ostatnio tylko go dotkniesz a on już placek i oczy mruży
Nie spodziewam się że taki będzie fajny 
-
Pani Strzyga
KochanyLilith88 pisze:Moi nie lubią podnoszenia ale jak już są na rękach to się tulątylko Wiewiór kombinuje jak nawiać
A Tasiek czasem jak jest zazdrosny o innych albo jak nie miałam dla nich czasu dłużej to się nawet daje podnieść mimo że na ogół woli być miziany w klatce czy na podłodze ale z niego się straszny miziak zrobił ostatnio tylko go dotkniesz a on już placek i oczy mruży
Nie spodziewam się że taki będzie fajny