✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Pani Strzyga »

balbinkowo pisze:
Pani Strzyga pisze:Balbinkowo- to nie jest powiedziane ;) ja mam półeczkę w rozmiarze A i nie ma opcji by się świnka utrzymała :D
Ale półeczkę masz, tak? To co narzekasz :szczerbaty:
Bo mi świnki spadają :D
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Pani Strzyga pisze:
balbinkowo pisze:
Pani Strzyga pisze:Balbinkowo- to nie jest powiedziane ;) ja mam półeczkę w rozmiarze A i nie ma opcji by się świnka utrzymała :D
Ale półeczkę masz, tak? To co narzekasz :szczerbaty:
Bo mi świnki spadają :D
Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać je
Mi Fiona już tak kilka razy wcelowała bo ma manie wskoczenia na ręce :laugh:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Fionka2014 pisze:Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać je
:laugh:

Ah te półeczki. :D Franio też lubi poleżeć, często się wtula. :P
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: Ktoś "nie w temacie" jakby to czytał, to stwierdził by: jakieś nawiedzone miłośniczki mebli...półeczkofilki :rotfl:
Pani Strzyga

Fionka2014 pisze:\Przynajmniej ci nie wskakują miedzy jak się pochylasz by złapać je
:laugh:
Arya90

Post autor: Arya90 »

Półeczkofilki. Ale powiem wam, ze ja rzadko biorę chłopaków na ręce, bo wiem, że tego nie lubią, ale ostatnio jak Tadek był, to od razu też na półeczkę się wgramolił :D
Pani Strzyga

Arya90 pisze:Półeczkofilki. Ale powiem wam, ze ja rzadko biorę chłopaków na ręce, bo wiem, że tego nie lubią, ale ostatnio jak Tadek był, to od razu też na półeczkę się wgramolił :D
Ja podobnie. W sumie bardziej bawię się z nimi w klatkach, podaje z ręki jedzenie i wydają się być tym stanem rzeczy usatysfakcjonowane ;) Wyciągam je głównie na bieganie, do zdjęć. Ewentualnie jak już bardzo muszę pomiziać :D
Werusiek

Post autor: Werusiek »

A ja Frania wyciągam, bo jemu to nigdy nie dogodzisz. :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Moi nie lubią podnoszenia ale jak już są na rękach to się tulą :D tylko Wiewiór kombinuje jak nawiać :lol: A Tasiek czasem jak jest zazdrosny o innych albo jak nie miałam dla nich czasu dłużej to się nawet daje podnieść mimo że na ogół woli być miziany w klatce czy na podłodze ale z niego się straszny miziak zrobił ostatnio tylko go dotkniesz a on już placek i oczy mruży :love: Nie spodziewam się że taki będzie fajny :szczerbaty:
Pani Strzyga

Lilith88 pisze:Moi nie lubią podnoszenia ale jak już są na rękach to się tulą :D tylko Wiewiór kombinuje jak nawiać :lol: A Tasiek czasem jak jest zazdrosny o innych albo jak nie miałam dla nich czasu dłużej to się nawet daje podnieść mimo że na ogół woli być miziany w klatce czy na podłodze ale z niego się straszny miziak zrobił ostatnio tylko go dotkniesz a on już placek i oczy mruży :love: Nie spodziewam się że taki będzie fajny :szczerbaty:
Kochany :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”