✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre
Mi się całe życie nie podobały gładkowłose, jak w zeszłym roku się zdecydowaliśmy z mężem na świnki to było, że koniecznie rozetki i koniecznie dziewczynki. No to mam faktycznie panny rozetki nie ma co
Obecnie chyba podobają mi się wszystkie świnki, choć nie powiem mam słabość do jednokolorowych co widać po moim stadku i tego się pilnuje ale jest na forum kilka kolorowych prosiaków na które się nie mogę napatrzeć. Długowłosych się boję, bo jeszcze się dzikus trafi i weź później futro podetnij i nie strać palca
Ale trzeba im przyznać są piękne szczególnie peruwianki z tą swoją grzywką albo shelti z zaczesem do tyłu
Ale tak serio są jakieś brzydkie świnki? Bo nie widziałam 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Wszystkie świnki są piękne
Nawet te bez futerka... 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
balbinkowo
Racja, nie ma brzydkich świnek, ja przynajmniej takiej nie widziałam
A z tym doświnieniem Lili to serdeczne gratulacje, maluch piękny
Ja i tak będę trzymała kciuki za Gerego i Felixa... nigdy nie mów nigdy
A z tym doświnieniem Lili to serdeczne gratulacje, maluch piękny
Ja i tak będę trzymała kciuki za Gerego i Felixa... nigdy nie mów nigdy
- Lilith88
- Kontakt:
No właśnie 
Dzięki Balbinkowo
Nie mówię, że nie inaczej bym nie próbowała nawet 
A co do kolorowych jeszcze to świnka mojej mamy która zaszczepiła we mnie miłość do tych zwierzątek jak miałam naście lat była właśnie rozetką trikolorką i takie chciałam świniaczki ten rok temu a że zobaczyłam Gerego na olx to się skończyło inaczej, poprostu mam słabość do wszystkich niebieskich/szarych stworów zaczynając od szczura kończąc na koniu, szukając świnki nie wiedziałam, że one w ogóle mają takie kolory a tu nagle bach silver agouti i już nie było ważne że crested a nie rozetka
Dzięki Balbinkowo
A co do kolorowych jeszcze to świnka mojej mamy która zaszczepiła we mnie miłość do tych zwierzątek jak miałam naście lat była właśnie rozetką trikolorką i takie chciałam świniaczki ten rok temu a że zobaczyłam Gerego na olx to się skończyło inaczej, poprostu mam słabość do wszystkich niebieskich/szarych stworów zaczynając od szczura kończąc na koniu, szukając świnki nie wiedziałam, że one w ogóle mają takie kolory a tu nagle bach silver agouti i już nie było ważne że crested a nie rozetka
-
Pani Strzyga
No cóż, los płata nam figle, ale patrząc na to, co z tych figli wychodzi, to jestem mu wdzięczna 
-
ANYA
Lilith ale teraz tak sobie mysle, ze Katiusha bedzie musiala nowy obraz namalowac, bo bedziesz miala 6 tak jak ja 
-
Ann
Ale super, gratuluję doświniania
I doczytałam, że w końcu chłopaków udało się idealnie połączyć. Oby Feliks się wpasował pięknie
I doczytałam, że w końcu chłopaków udało się idealnie połączyć. Oby Feliks się wpasował pięknie
-
Arya90
Mi się za to cały czas gładkowłose podobały 
-
Fionka2014
Ekstra
będzie nowa świnka w stadzie

- Lilith88
- Kontakt:
U nas dziś była Siula w odwiedzinach razem ze swoim zdolnym Dużym co Misi cudne domku buduje. Zostałam wtajemniczona w plan budowy przyszłej klatki na 3 świnki w której Misia zamieszka ze swoimi przyszłymi koleżankami z adopcji czyli świnką Małgosią i jej córeczką. Po za tym dostaliśmy mnóstwo dobroci całą kuwetę od klatki 60 cm pełną botwinki, skrzypu i przeróżnych natek. Tyle zostało jeszcze po 3h wcinania przez 5 świń

Świnie oczywiście wygłaskane

Świnie oczywiście wygłaskane