Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: llenka »

no to ci ładnie dziewczęta napsociły :nono:
oby Szkatułka szybciutko i zdrowo przytyła ;)
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Ann

Post autor: Ann »

O matko ile się tu działo pod moją nieobecność, biedna Szkatuła :pocieszacz: Ale waleczna z niej świnka, więc nie mogło się to wszystko skończyć inaczej ! :buzki: Oby teraz ładnie przytyła, doleczyła się i dogadała z dziewczynami :fingerscrossed:
katiusha

Post autor: katiusha »

Masz się z nimi, jak z pseudokibolami.. :shock: Wieczne zadymy życia sens :nono: Oj bo ciotka poligon zorganizuje!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

katiusha pisze:Masz się z nimi, jak z pseudokibolami.. :shock: Wieczne zadymy życia sens :nono: Oj bo ciotka poligon zorganizuje!
Katiusha, nawet ja się przestraszyłam :shock: ........... :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Chyba je wyślę na manewry wojskowe do ciotki katiushy....niech ona się teraz pomęczy Obrazek
:laugh:
Łączenie musi poczekać, aż Szkatuła przytyje i 'zwrednieje' Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Niech ona już lepiej nie wrednieje, bo będzie armagedon istny :lol:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Podczas choroby Balbi, tzn. jak się naprawdę kiepsko czuła, mało jadła i siedziała napuszona w kącie, a do tego ja ją faszerowałam lekami, to Fiona przejęła przywództwo i ustawiała Balbinę gdzie chciała, przepędzała ją, turkotała, itd (bez gryzienia na szczęście). Do dziś nie wiem czy to jej inny zapach, czy "poddanie się" Balbi, czy coś jeszcze innego to spowodowało. Tak że przez ok. tydzień Balbi była w transportówce na noc, bo nie wiedziałam czego się po Fionce spodziewać. Ale jak tylko poczuła się lepiej, to nie dała sobie w kaszę dmuchać... Balbinowa Balbinka wróciła i teraz ustawia Fionę na nowo :102:
Zobaczysz, jak Szkatuła dojdzie do siebie to znowu będzie mopy ustawiać jak trzeba... Szkatułowa Szkatuła - tego nam trzeba :szczerbaty:
Trzymamy :fingerscrossed: za ładnie jedzenie i szybkie gojenie się ranki :buzki:
katiusha

Post autor: katiusha »

Obrazek Jak ciocia katiusha zorganizuje poligon - survival to nie ma przebacz :twisted: Czekam na koniec kuracji :fingerscrossed: i witam w mych progach 8-)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Azula pewnie wykorzystała chwilę by odkuć się na Szkatule za te wszystkie czasy gdy ją przeganiała :shock:

jeszcze troszkę i wróci wredota do siebie :102: i mopy zobaczą gdzie ich miejsce :nie_powiem:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

dortezka pisze:
jeszcze troszkę i wróci wredota do siebie :102: i mopy zobaczą gdzie ich miejsce :nie_powiem:
Haha no ja na ich miejscu to bym już jakiś bunkier z norek budowała :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”