Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA czyli Agatka i Antosia. Aishka na wakacjach
Ten przekładany placek świnkowy wymiata. 

Re: Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Ha, ha, ha! - prawie słyszałam: "Gdzie mnie po tyłku tykasz! Czekaj, ułożę się właściwą stroną, bo może nie dowidzasz!"

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:

no poprostu odpadłam

a filmik tez przeuroczy

jednak dwie zostaną?

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Tak joluś, zostają dwie. Z upływem czasu wybrałam to co jest dla dziewczynek najlepsze. One odkąd są we dwie to są szczęśliwe. Aishka zostaje u Justyny. Będzie próbowała łączyć je na ogródku z dwiema rozetkami kuzynki. Póki co goniła obie... Agatka z Antośką są zbyt szczęśliwe we dwie, nie chce tego psuć...jolka pisze:
no poprostu odpadłam![]()
a filmik tez przeuroczy![]()
jednak dwie zostaną?

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Oooo.... to szkoda, a takie ładne trio było... Mocno dziabała resztę? Bo ja trochę nie w temacie.
No czasami tak jest ze jak zmniejszysz stado to swinki sa szczesliwsze. Pipki wygladaja na super wyluzowane. Az musialam jeszcze raz obejrzec foty.
Czasami nie warto uszczęśliwiać naszych zwierząt na siłę. Świnka wbrew różnym opiniom jest uważana za zwierze, które ma bardzo niski iloraz inteligencji. Nic bardziej mylnego
Nie wiem jaki obserwator i na jakiej podstawie postawił taką tezę
Wiem, że u świnek nawiązują się wielkie przyjaźnie jak u innych zwierząt np psów. Postanowiłam więc, że skoro moje świnki wybrały siebie, to muszę to uszanować. Aishka w moim sercu zajęła szczególne miejsce. Mam tylko nadzieję, że kiedyś tam natrafi na drugą świnkową przyjaciółkę i będzie szczęśliwa

Wiem, że u świnek nawiązują się wielkie przyjaźnie jak u innych zwierząt np psów. Postanowiłam więc, że skoro moje świnki wybrały siebie, to muszę to uszanować. Aishka w moim sercu zajęła szczególne miejsce. Mam tylko nadzieję, że kiedyś tam natrafi na drugą świnkową przyjaciółkę i będzie szczęśliwa

Piękny wyleż
i te wyciągnięte nóżki i stópki 

nie dziabała, tylko terroryzowała. Niby były wszystkie w jednej klatce ale Aishka poza stadem. Na tyle jej nie akceptowały, że przy każdej próbie podejścia Aishki dziewczyny podnosiły lament. Ona po prostu lgnęła do nich , a one chowały się po kontach i strasznie piszczały. Doszło do tego, że Aishka zaczęła odganiać Antośkę od miskijoanna ch pisze:Oooo.... to szkoda, a takie ładne trio było... Mocno dziabała resztę? Bo ja trochę nie w temacie.