Salunia, najcudowniejsza świńska istotka- 2013-20.03.2015
Moderator: pastuszek
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Salunia, najcudowniejsza świńska istotka- 2013-20.03.201
Saluniu na drogę za TM
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Paciorowa, z całego serca współczuję, wiesz, że wiem, co czujesz. Ale przecież warto było . Trzymaj się.
Paciorowa - współczuję z całe serca, trzymajcie się!
Pamięci Salusi - niech znajdzie swoje stado, którym będzie dowodzić za TM
Pamięci Salusi - niech znajdzie swoje stado, którym będzie dowodzić za TM
Bardzo mi przykro
Dla Saluni
Dla Saluni
Dziś mija tydzień od kiedy Salusia nas opuściła. Ku mojemu zaskoczeniu życie toczy się dalej- tylko dużo smutniejsze.
Tak jak Sosnowa napisała- warto było. Każda minuta z małą była warta tego żalu i smutku teraz. Żałuję tylko, że tych minut było tak mało.
Wciąż nie możemy oswoić się z myślą, że jej nie ma. Zwykłe codzienne czynności i rozmowy potrafią spowodować paroksyzm bólu. Nie wiem co gorsze: nieuważne pytanie TŻ- "nakarmiłaś dziewczynki?", czy wyważone "nakarmiłaś dziewczynkę?". Ta liczba pojedyncza...
Nawet radosne czynności przygotowawcze do przyjęcia nowej domowniczki bolą- bo szkoda, że ich nie doczekała, szkoda, że nie sprawdzi nowej klatki, paśnika, itd...
Szkoda Kochanie, że Ciebie z nami nie ma.
Mam nadzieję, że znalazłaś swoje stado, ktoremu przewodzisz za TM i nie czujesz się samotna bez nas, tak jak my bez Ciebie.
Tak jak Sosnowa napisała- warto było. Każda minuta z małą była warta tego żalu i smutku teraz. Żałuję tylko, że tych minut było tak mało.
Wciąż nie możemy oswoić się z myślą, że jej nie ma. Zwykłe codzienne czynności i rozmowy potrafią spowodować paroksyzm bólu. Nie wiem co gorsze: nieuważne pytanie TŻ- "nakarmiłaś dziewczynki?", czy wyważone "nakarmiłaś dziewczynkę?". Ta liczba pojedyncza...
Nawet radosne czynności przygotowawcze do przyjęcia nowej domowniczki bolą- bo szkoda, że ich nie doczekała, szkoda, że nie sprawdzi nowej klatki, paśnika, itd...
Szkoda Kochanie, że Ciebie z nami nie ma.
Mam nadzieję, że znalazłaś swoje stado, ktoremu przewodzisz za TM i nie czujesz się samotna bez nas, tak jak my bez Ciebie.
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Pamięci Salusi
Wczoraj minął miesiąc maleńka...
Tęsknimy wciąż niewiarygodnie mocno.
Tęsknimy wciąż niewiarygodnie mocno.