Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Oczko wygląda lepiej, ale jakby zmętniało, nie? A okulistka odpisała na meila? Próbowałaś dzwonić pod ten nr co Ci dałam?
Dobrze że chociaż oczko już może zamykać 
Trzymam kciuki by jadła z apetytem i sama

Trzymam kciuki by jadła z apetytem i sama

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Już miałam napisaną odp ale zadzwoniła odeta i mi się skasowałoMarta_K pisze:Oczko wygląda lepiej, ale jakby zmętniało, nie? A okulistka odpisała na meila? Próbowałaś dzwonić pod ten nr co Ci dałam?

Odpowiedziała. Żeby sprawdzić zęby, bo ropień okołowierzchołkowy zębów może właśnie wychodzić okiem. Trzeba zrobić rtg.
Szkatuła dostaje papke trovetu, oko zamyka. Próbowała dziś jeść siano.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Szkatula twardzielka jeszcze bedzie sie smiala ze wszyscy tak panikuja. Dzima a moze wyslij ja do poznania?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jeździmy już do Poznania. Chyba, że myślisz o Warszawie?
nie wiem. Ona nie ciekawie znosi te wizyty, nie wiem co mam robić, jaką decyzję podjąć, gdzie ją leczyć?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Niech Ci sprawdzą może w Poznaniu czy to faktycznie w paszczy coś się dzieje ale ja bym chyba wysłała ją do Warszawy, bo jak się wczoraj nasłuchałam od Marty historii z Poznania to oczy takie zrobiłam
choć mi Tasieńka ładnie wykurowały i wdzięczna jestem za to ogromnie! ale np. w ciągu dwóch wizyt usłyszałam kilka razy propozycję kastracji ot tak, bo może bym chciała.. trochę to wyglądało na wyłudzenie kasy, bo może się zgodzę na zabieg a one sobie zarobią 

Poznań czy Warszawa, Londyn czy Pruszków... Ważne, żeby znaleźć doświadczonego i najlepiej polecanego specjalistę, bo wszędzie tak naprawdę można się przejechać
Dzima, jeśli byś się decydowała na Warszawę (wiele osób poleca Medicavet, ja też), to w czwartek będę w Twoich okolicach i mogłabym pomóc w transporcie Babeczki.
Szkatuła, tyj kochanie, tyj!

Dzima, jeśli byś się decydowała na Warszawę (wiele osób poleca Medicavet, ja też), to w czwartek będę w Twoich okolicach i mogłabym pomóc w transporcie Babeczki.
Szkatuła, tyj kochanie, tyj!

Oczko rzeczywiście wygląda lepiej
oby to nie było od zębów

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Maju no właśnie w tym wypadku chyba jednak lepiej jak od zębów, bo jeśli jest ropień za oczkiem to oczko do usunięcia 

i jak tam? Dziś niedziela, to byłyście ze Szkatułą u weta, nie? I co tam? Jakie wieści??