katiusha pisze:HAhahahahaahaa!!! Czołganie przez pełzanie! Jeszcze dywan narzuć na siebie - maskowanie też jest istotne
Kochana to może nas przeszkolisz w tej kwestii bo Ty specjalista w tym temacie
Anuleczka Ty cichaczem do łazienki przemykasz a ja odkąd dziewuchy przeniosłam do sypialni to nauczyłam się spać na baczność i prawie bez ruchu. Co się ruszę to zołzy kudłate koncert zaczynają
Nana - nie ma sprawy - tylko ochraniacze na łokcie na początek polecam Bo na szkole, jak ze 300 m nam czołgać się kazali na taktyce, to miałam dwa łokcie "do miesa" zdarte i rozwaloną wargę od magazynka kałacha, z którym czołgałam się trzymając go przed sobą. Dobra... Będziesz miała lżej
Anuleczka - Tena Lady o do przodu!
anuleczka pisze: jak się czołgam przez cały pokój, przedpokój... i po zimnych kafelkach, aż się zmęczyłam czytając to
Pamiętaj, że z wysiłku mogłabyś popuścić...hihi
To zdjęcie jest zajebiaszcze Ta poza..Te cycuszki..Ta mina... Na rozkładówkę "Playświniaka" idealne
Katiusha normalnie siądę kiedyś przy forum i wypiszę Twoje powiedzonka.
Przez Ciebie musiałam sama dla siebie wprowadzić zakaz czytania forum w pracy. Jak ryknęłam podczas szkolenia to mało za drzwi nie wyleciałam
Ostatnio zmieniony 05 lut 2015, 22:10 przez nana81, łącznie zmieniany 1 raz.
Hihihi - przynajmniej się nie nudziłaś Musisz papierowy woreczek brać, i jak coś oddychać w niego Masz moje praw autorskie - ale z drugiej strony - kto nas zrozumie?
katiusha ahahahaha
nooo to macie następne fotki tym razem rozwalonej Antośki
Foggy, wbrew pozorom Aishka jest najszczuplejsza w tym doborowym towarzystwie Ona jest wysoka, długa i jak się rozciągnie to wygląda jak na temperowany ołówek