Buziaki dla dziewczynek

Moderator: pastuszek

Od kilku miesięcy nie używam żadnych olejków ani chusteczek
  Od kilku miesięcy nie używam żadnych olejków ani chusteczek 
 Pierwszym kremem, który kupiłam był nivea ale po nim dziewczyny się drapały jak szalone, wszystko się do nich lepiło, były tak nieszczęśliwe po każdym smarowaniu, że postanowiłam, że następna kąpiel obędzie się bez żadnych kremów i oliwek i to był strzał w dziesiątkę
 Pierwszym kremem, który kupiłam był nivea ale po nim dziewczyny się drapały jak szalone, wszystko się do nich lepiło, były tak nieszczęśliwe po każdym smarowaniu, że postanowiłam, że następna kąpiel obędzie się bez żadnych kremów i oliwek i to był strzał w dziesiątkę   

Ponoć   ma dobre   pH.  Dodawałam do wody   i troszkę   oliwki   do tej kąpieli .
 Ponoć   ma dobre   pH.  Dodawałam do wody   i troszkę   oliwki   do tej kąpieli .Poprzednia właścicielka Agatki też ją smarowała olejkiem, tyle, że Agatka wiecznie u niej miała grzybice i problemy skórne. Zanim do mnie trafiła zmagała się z wielką rana zaropiałą na grzbiecie, której nie mogła niczym wytępić. Nie chciała nam jej wtedy oddaćjolka pisze:No ja Gruszy teraz tez nic smaruje i jest ok. Ale to baldwin , więc zupełnie inna pielęgnacja niż skinny. Chantalke i Jasie traktowalam olejkiem kokosowym . A do kąpieli hodowca polecił mi płyn do higieny intymnejPonoć ma dobre pH. Dodawałam do wody i troszkę oliwki do tej kąpieli .
 Z Aishką problem był od samego początku, bo przyjechala do mnie z zaognioną szyją. Wieczne problemy zmusiły mnie do ciągłych zmian w jej pielęgnacji
  Z Aishką problem był od samego początku, bo przyjechala do mnie z zaognioną szyją. Wieczne problemy zmusiły mnie do ciągłych zmian w jej pielęgnacji   a z Antośką nie ma żadnych problemów, może dlatego, że w zoologu nikt nie przywiązywał do tego wagi a może geny miała w miare dobre
  a z Antośką nie ma żadnych problemów, może dlatego, że w zoologu nikt nie przywiązywał do tego wagi a może geny miała w miare dobre 
 raz przez rok wykąpałam filipa w oliwce a tak to nikogo niczym nie smaruje, nie natłuszczam nie kąpię, skóry suchej nie mają więc nie ma potrzeby
 raz przez rok wykąpałam filipa w oliwce a tak to nikogo niczym nie smaruje, nie natłuszczam nie kąpię, skóry suchej nie mają więc nie ma potrzeby 

po co przedobrzać jak jest dobrze
 po co przedobrzać jak jest dobrze   ale napisałam
 ale napisałam  

)
)pewnie, jeśli nie ma takiej potrzeby to nie ma co być nagorliwymNatasza pisze:to moje to brudasyraz przez rok wykąpałam filipa w oliwce a tak to nikogo niczym nie smaruje, nie natłuszczam nie kąpię, skóry suchej nie mają więc nie ma potrzeby
 Jak biorę na ręce i czuje, że dziewczyny są szorstkie, to wsadzam je do zlewu i kompanko
  Jak biorę na ręce i czuje, że dziewczyny są szorstkie, to wsadzam je do zlewu i kompanko   tutaj daje zdjęcie szamponu.
  tutaj daje zdjęcie szamponu. 

i spróbuje
 i spróbuje mi się cieszy
  mi się cieszy