.. jaka nadwagajolka pisze:one sa cudowne
juz takie trzy damy z lekka nadwagą
 one są lekkie jak piórka
 one są lekkie jak piórka   Jeszcze trochę,a Antośka je przegoni
 Jeszcze trochę,a Antośka je przegoni  
Moderator: pastuszek
.. jaka nadwagajolka pisze:one sa cudowne
juz takie trzy damy z lekka nadwagą
 one są lekkie jak piórka
 one są lekkie jak piórka   Jeszcze trochę,a Antośka je przegoni
pióreczka kochane.. jaka nadwagaone są lekkie jak piórka

Tylko nie mówcie, że Wam powiedziałam...jest dobrze wychowany i nie pozwoliłby sobie na takie określenie przy damach
 Tylko nie mówcie, że Wam powiedziałam...jest dobrze wychowany i nie pozwoliłby sobie na takie określenie przy damach  
... nigdy w życiu nie powiem HarveyowiHarvejowa pisze:Przyglądaliśmy się z moim harvey'em i uznaliśmy, że dziewczynki mają bardzo zgrabne tyłeczkiTylko nie mówcie, że Wam powiedziałam...jest dobrze wychowany i nie pozwoliłby sobie na takie określenie przy damach
 pogniewał by się na śmierć
 pogniewał by się na śmierć   

również ma lekkie problemy nerkowe
 również ma lekkie problemy nerkowe 

hm może jak kiedyś dokupię trzecia, to wysle  wszystkie trzy do Ciebie, na łączenie
  hm może jak kiedyś dokupię trzecia, to wysle  wszystkie trzy do Ciebie, na łączenie    . Uwielbiam wszystkie swinki ale skinki sa jednak najbliższe memu sercu
  . Uwielbiam wszystkie swinki ale skinki sa jednak najbliższe memu sercu   .
 .Casia dużo miłości czyni cudaCasia pisze:Urodziwe bardzo -hm może jak kiedyś dokupię trzecia, to wysle wszystkie trzy do Ciebie, na łączenie
. Uwielbiam wszystkie swinki ale skinki sa jednak najbliższe memu sercu .
 Ja kocham skinny za to, że są łyse
  Ja kocham skinny za to, że są łyse   bo mogę je dłużej głaskać niż pozostałe... zanim się nie zapsikam na śmierć
  bo mogę je dłużej głaskać niż pozostałe... zanim się nie zapsikam na śmierć   Sullika  kupiłam tylko dlatego, że nie uczula. Mailuś od kilku lat nie jest przeze mnie głaskany, bo po prostu zaczynam łzawić, każdy jego włos jest wtedy w moim oku...
 Sullika  kupiłam tylko dlatego, że nie uczula. Mailuś od kilku lat nie jest przeze mnie głaskany, bo po prostu zaczynam łzawić, każdy jego włos jest wtedy w moim oku...