Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Joas chlopaki daja rade na pietrowym lozku bo jak Ryan powie, ze chce u gory to dostaje gore. Lewis sie czasami buntuje ale pomimo, ze Ryan sie starzeje i jest coraz slabszy to i tk sobie radzi doskonale. Szczegolnie z Lewisem ktory jest dosc agresywna swinka
Niezle go Ryan ustawil bo do innych swinek Lewis tak startuje szybko ze az prawie leci.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzę, że Shimmer w końcu opuścił pastuszkowe cuda i udał się na wędrówkę po domu
Wyściskaj Alfa za to, że jest taki dzielny

Wyściskaj Alfa za to, że jest taki dzielny

Shimer to cudowny chomiś
Piękny 

Tak długo nie widziałam Ryana, że wydaje mi sie że znowu schudło mu się:D A Angelo to piękny jest!!!! Iście anielski
No i w końcu CHomiczka pokazałaś:D 

Martus Alfik wyglaskany. Dzisiaj kupilam mu bazylie, miete, pietruszke, suszki, sianko z suszonymi ziolami itd... Mam nadzieje, ze zapomni o paskudnej ranie jak bedzie ciagle jadl. Znowu przybiera na wadze
Bo schudl z 1.55 do 1.3kg
ale dzisiaj juz wazy lekko ponad 1.4kg. W nocy tez zjadl cala miske karmy wiec jest dobrze.
Maju w rzeczywistosci wyglada jeszcze piekniej. Lampa sie za mocno odbija a w dzien nie mam jak mu foty strzelic bo spi. Chyba ze go czyms przekupie
Chanel Ryan schudl dawno temu a teraz mam wrazenie ze znowu przybral...ale go zwaze jutro dla pewnosci, bo ja go widze codziennie wiec moglam nie zauwazyc.
EDIT: Ryan 1.4kg a Lewis 1.5kg, Angelo ok 1.5kg
EDIT 2: Jaki Alfie odwalil popcornic
nawet jak byl maly to tak nie szalal. Teraz chodzi i chrumka sobie pod nosem

Maju w rzeczywistosci wyglada jeszcze piekniej. Lampa sie za mocno odbija a w dzien nie mam jak mu foty strzelic bo spi. Chyba ze go czyms przekupie

Chanel Ryan schudl dawno temu a teraz mam wrazenie ze znowu przybral...ale go zwaze jutro dla pewnosci, bo ja go widze codziennie wiec moglam nie zauwazyc.
EDIT: Ryan 1.4kg a Lewis 1.5kg, Angelo ok 1.5kg
EDIT 2: Jaki Alfie odwalil popcornic

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To znak, że lepiej się czuje
Ciekawe jaki to widok popcornującego knura 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Taki sam jak popcornujacej loszkiDzima pisze:To znak, że lepiej się czujeCiekawe jaki to widok popcornującego knura

Alf tak smiesznie zarzuca swoim przyciezkim tylkiem i ze ma nieco nieogarniety fryz to wlosy mu tak smiesznie podskakuja.
Klatka stoi na podlodze wiec sie wszystko trzeslo. A Alf jeszcze ma taki strasznie donosny glos. Bardzo niski jak u zadnej innej swinki.Marcelina pisze:Chyba się podłoga trzęsła
Chce wam powiedziec ze Alf chyba sie czuje lepiej niz kiedys. Odzyl chlopak i ostatnio znalazlam go u Miska w pokoju gdzie Alf kiedys nie wychodzil z pokoju bo sie bal wlasnego cienia.
Alf nabrał odwagi i pewności
to dobrze 

Fajny ten chomiczek
Tak słodko wyszedł na fotkach!
A jak jego wycieczki po domu? Nie ma wcale czy pod kontrolą są?

A jak jego wycieczki po domu? Nie ma wcale czy pod kontrolą są?