Młodzież - Luke Skywalker, Obi-Wan i Anakin - Rez. [Toruń]
Moderator: silje
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Re: Młodzież - Luke Skywalker, Obi-Wan i Anakin - Rez. [Toru
Dzisiaj oddzieliłam chłopaków od matki, zamieszkali razem z moim dorosłym samce.
I mam niemały problem, Anakin próbuje wyjść z klatki, wspina się na szczebelki, wystawia głowe, trzyma się łapkami i tak "wisi". Próbuje za wszelką cenę, a ja nie mam już głębszych kuwet. Wyciągnęłam go z klatki o identycznej kuwecie i tam nie wychodził. Nie wiem co mam zrobić
I mam niemały problem, Anakin próbuje wyjść z klatki, wspina się na szczebelki, wystawia głowe, trzyma się łapkami i tak "wisi". Próbuje za wszelką cenę, a ja nie mam już głębszych kuwet. Wyciągnęłam go z klatki o identycznej kuwecie i tam nie wychodził. Nie wiem co mam zrobić

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Spróbuj przepleść pasek kartonu między szczebelkami klatki. Możesz też owinąć dół klatki, tzn. tej części z prętami, folią przezroczystą do produktów spożywczych. Jest samoprzylepna.
Dziękuję Kimero, dałam chłopców do innej klatki i przestali wyłazić.
Jutro wszyscy trzej jadą do nowego domku, trzymajcie kciuki żebym zabrała się do pociągu. Jadę z wielką walizką, sporym psem i jeszcze świnkami
Jak ja lubię moje podróże 
Jutro wszyscy trzej jadą do nowego domku, trzymajcie kciuki żebym zabrała się do pociągu. Jadę z wielką walizką, sporym psem i jeszcze świnkami

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Może on myśli że jest małpką... Moja Ginger najpierw była kangurem, a teraz przeobraża się w jaszczurkęTalia pisze:Dzisiaj oddzieliłam chłopaków od matki, zamieszkali razem z moim dorosłym samce.

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Czy chłopcy już w DS?