Po pierwsze nic nie mówiłam,że potrzebuje tego na jutro (proszę mi nic nie wmawiać). Wiadomość tam napisałam na pw 10 dni temu i została odczytana.
Po drugie nikogo się nie złoszczę tylko wypowiadam własne osobiste zdanie. Nie lubię mówić, że coś jest białe jak jest czarne i na odwrót. Rozumiem, że chcesz jak najlepiej. Lepiej napisz to w opisie na samym początku to więcej nikt się taki nie odezwie z tak daleka, bo nikt nie lubi marnować czasu. I nie mówię tego złośliwie, tylko to dobra rada, żeby wyczerpać temat w opisie, żeby nie było niepotrzebnych dyskusji.
Avi-świnka jak złoto zamieszkał z Krychą i Zdzichą!
Moderator: silje
Re: Obłędny Avi kastrat - Wawa - do adopcji pod koniec czerw
Właśnie czytam ten wątek i muszę przyznać ze smutkiem, że nikt do mnie nie pisał o takim Nicku w sprawie sądeckich świneczek....Dlatego zapraszam 00Agnes00 do napisania bezpośrednio do mnie bo ja mam te świneczki.....
i właśnie nadałam prośkom imiona!

- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Od jakiegoś czasu regularnie śledzę wątki adopciaków i nie wierzę, że wyczytuję takie niepotrzebne posty... Ludzie trochę cierpliwości! Tu o dobro prosiaczków się rozchodzi, a nie kolejność czy czas odpisywania... Nie złośćcie się na opiekunów. Jeżeli nie odpisują, może nie zauważyli, może nie mieli czasu bo w pracy armagedon, a może pies im kompa zjadł. Napiszcie raz jeszcze w wątku albo zostawcie wiadomość prywatną. Nerwy niepotrzebne, za to mile widziana miłość, troska i dobre serduszka
Avi mocno trzymam
za Ciebie świninko
Oby dobry domek znalazł się lada dzień 

Avi mocno trzymam

Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Odpoczęliśmy od trudnych postów 
Nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni zdarzają się drobne nieporozumienia między chętnymi do adopcji i opiekunami. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, a opiekunowie mają równiez życie pozaświńskie, pracujemy wyłącznie społecznie, opieka nad świnkami zajmuje nam wiekszą część wolnego czasu.
Prosimy o cierpliwość i zrozumienie!
A teraz - Avi z mlodszym kolegą, Skunksikiem:
https://youtu.be/SOedwnuMfB4
https://youtu.be/yaGwrRqKDwo
Zdjęcia tez będą!

Nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni zdarzają się drobne nieporozumienia między chętnymi do adopcji i opiekunami. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, a opiekunowie mają równiez życie pozaświńskie, pracujemy wyłącznie społecznie, opieka nad świnkami zajmuje nam wiekszą część wolnego czasu.
Prosimy o cierpliwość i zrozumienie!
A teraz - Avi z mlodszym kolegą, Skunksikiem:
https://youtu.be/SOedwnuMfB4
https://youtu.be/yaGwrRqKDwo
Zdjęcia tez będą!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Skunks jest skunksem tylko z imienia czy też z zapachu?
Avi jest śliczny

Avi jest śliczny

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Cóż za przystojni chłopcy 

Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Na filmiku widać, że Skunksik chce sobie pochodzić pozwiedzać a ten wredny rudas mu tylko przeszkadza, no to się Skunksik się w końcu zdenerwował bo ile można być obojętnym na zaczepki, każdy ma swoje granice 
Avi jest słodki ale waleczny zdecydowanie mu hormony buzują

Avi jest słodki ale waleczny zdecydowanie mu hormony buzują
Na żywo chłopcy jeszcze piękniejsi niż na zdjęciach, ale ale Avi to naprawdę trudna młodzież, taki zawadiaka cudny 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Skunksik jest skunksem z umaszczenia, piżmem nie daje, jest spokojniejszy od Aviego. No i to jeszcze prawie dziecko.Dzima pisze:Skunks jest skunksem tylko z imienia czy też z zapachu?![]()
Avi jest śliczny
Avi to jeden z przykładów, że kastracja zmienia jedynie płodność, i może obniża poziom hormonów z niebotycznego na wysoki. Z dorosłym samcem nie bawiłby się tak długo - były próby: zęby w ruch od razu.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Avi to absolutne tedikowate z koronką na głowie cudo. Mieni się kilkoma odcieniami rudości.
Waży już kilogram, ale pięknie popkornuje!
Będzie wspaniałym królem haremu. Opiekunowie samiczek - popatrzcie na tego wspaniałego faceta
Waży już kilogram, ale pięknie popkornuje!
Będzie wspaniałym królem haremu. Opiekunowie samiczek - popatrzcie na tego wspaniałego faceta