Avi-świnka jak złoto zamieszkał z Krychą i Zdzichą!

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
00Agnes00

Re: Obłędny Avi kastrat - Wawa - do adopcji pod koniec czerw

Post autor: 00Agnes00 »

Po pierwsze nic nie mówiłam,że potrzebuje tego na jutro (proszę mi nic nie wmawiać). Wiadomość tam napisałam na pw 10 dni temu i została odczytana.
Po drugie nikogo się nie złoszczę tylko wypowiadam własne osobiste zdanie. Nie lubię mówić, że coś jest białe jak jest czarne i na odwrót. Rozumiem, że chcesz jak najlepiej. Lepiej napisz to w opisie na samym początku to więcej nikt się taki nie odezwie z tak daleka, bo nikt nie lubi marnować czasu. I nie mówię tego złośliwie, tylko to dobra rada, żeby wyczerpać temat w opisie, żeby nie było niepotrzebnych dyskusji.
Balbyska

Post autor: Balbyska »

Właśnie czytam ten wątek i muszę przyznać ze smutkiem, że nikt do mnie nie pisał o takim Nicku w sprawie sądeckich świneczek....Dlatego zapraszam 00Agnes00 do napisania bezpośrednio do mnie bo ja mam te świneczki..... :buzki: i właśnie nadałam prośkom imiona!
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Od jakiegoś czasu regularnie śledzę wątki adopciaków i nie wierzę, że wyczytuję takie niepotrzebne posty... Ludzie trochę cierpliwości! Tu o dobro prosiaczków się rozchodzi, a nie kolejność czy czas odpisywania... Nie złośćcie się na opiekunów. Jeżeli nie odpisują, może nie zauważyli, może nie mieli czasu bo w pracy armagedon, a może pies im kompa zjadł. Napiszcie raz jeszcze w wątku albo zostawcie wiadomość prywatną. Nerwy niepotrzebne, za to mile widziana miłość, troska i dobre serduszka :)

Avi mocno trzymam :fingerscrossed: za Ciebie świninko :love: Oby dobry domek znalazł się lada dzień :)
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Odpoczęliśmy od trudnych postów ;-)
Nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni zdarzają się drobne nieporozumienia między chętnymi do adopcji i opiekunami. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, a opiekunowie mają równiez życie pozaświńskie, pracujemy wyłącznie społecznie, opieka nad świnkami zajmuje nam wiekszą część wolnego czasu.
Prosimy o cierpliwość i zrozumienie!

A teraz - Avi z mlodszym kolegą, Skunksikiem:

https://youtu.be/SOedwnuMfB4
https://youtu.be/yaGwrRqKDwo

Zdjęcia tez będą!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Skunks jest skunksem tylko z imienia czy też z zapachu? :rotfl:
Avi jest śliczny :love:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Prosiak Srosiak
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: Prosiak Srosiak »

Cóż za przystojni chłopcy :D
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
Awatar użytkownika
lionblau
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: lionblau »

Na filmiku widać, że Skunksik chce sobie pochodzić pozwiedzać a ten wredny rudas mu tylko przeszkadza, no to się Skunksik się w końcu zdenerwował bo ile można być obojętnym na zaczepki, każdy ma swoje granice :)

Avi jest słodki ale waleczny zdecydowanie mu hormony buzują
Panna Bagins

Post autor: Panna Bagins »

Na żywo chłopcy jeszcze piękniejsi niż na zdjęciach, ale ale Avi to naprawdę trudna młodzież, taki zawadiaka cudny :102:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Dzima pisze:Skunks jest skunksem tylko z imienia czy też z zapachu? :rotfl:
Avi jest śliczny :love:
Skunksik jest skunksem z umaszczenia, piżmem nie daje, jest spokojniejszy od Aviego. No i to jeszcze prawie dziecko.
Avi to jeden z przykładów, że kastracja zmienia jedynie płodność, i może obniża poziom hormonów z niebotycznego na wysoki. Z dorosłym samcem nie bawiłby się tak długo - były próby: zęby w ruch od razu.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Avi to absolutne tedikowate z koronką na głowie cudo. Mieni się kilkoma odcieniami rudości.
Waży już kilogram, ale pięknie popkornuje!
Będzie wspaniałym królem haremu. Opiekunowie samiczek - popatrzcie na tego wspaniałego faceta 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”