Jestem tak zapracowana, że zapomniałam napisać, że 20.12 Blanche urodziła jednego maluszka.
Dobrze ukrywała swą ciążę, nawet zaczynałam podejrzewać, że w ciąży jednak nie jest. Mówię do niej 21 grudnia wieczorem: oj, chyba nic tam nie masz, a tu właśnie w tym momencie wynurza się zza niej puchata kulka, wcale nie wyglądająca na świeżaka . Myślę, że urodził się dzień wcześniej i dobrze kamuflował w bujnych włosach mamy.
To chłopak, piękny agutek.
Ratri, Blanche, Cubana, Karotka, Marcjanka, Savannah,Weronka
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Blanche, Ratri i Cubana- wstrzymane__ Karotka- wolna[Szt
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Blanche, Ratri i Cubana- wstrzymane__ Karotka- wolna[Szt
To dopiero kamuflaż!
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Blanche, Ratri+1, Cubana+4 - wstrzym___Karotka- wolna[Sz
W pierwszym poście dodałam metryczki oraz aktualne fotki maluszków
A tu taki maleńki gratis na pocieszenie oka - Cubana i maluszki (Savannah, Kaloria, Marcjanka i Weronka) wyciągnięte na czas sprzątania klatki.
https://youtu.be/AMiz0Fk6y24
A tu taki maleńki gratis na pocieszenie oka - Cubana i maluszki (Savannah, Kaloria, Marcjanka i Weronka) wyciągnięte na czas sprzątania klatki.
https://youtu.be/AMiz0Fk6y24
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Piękne!!! widziałam ale nie patrzyłam za długo, żeby się nie zakochać
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Aaachchch ja wyłączyłam w połowie filmiku. Nie patrzę!
Savanah takie śliczności
Byłabym bardzo rada jakby do mnie trafiła
Ale nie ukrywam, że następna świnka planowana dopiero luty-marzec z powodu zimnej pory roku i mojej zbliżającej się sesji
Byłabym bardzo rada jakby do mnie trafiła
Ale nie ukrywam, że następna świnka planowana dopiero luty-marzec z powodu zimnej pory roku i mojej zbliżającej się sesji
Jestem zainteresowana adopcja Karotki napisałam mail i wiadomośc
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Przez dwa miesiące nikt nie zapytał o Karotkę, a w ciągu ostatnich kilku dni pojawiły się na horyzoncie cztery chętne domki
Doris, rozmawiam nt Karotki z panem z Gdańska, zobaczymy co z tego wyniknie. Ale jakby co, to są tu jeszcze inne świnki szukające domu. Piszę pw.
Doris, rozmawiam nt Karotki z panem z Gdańska, zobaczymy co z tego wyniknie. Ale jakby co, to są tu jeszcze inne świnki szukające domu. Piszę pw.
- Doktorowa
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Co u Blanche i Cubany? Żadnych problemów zdrowotnych? Młode przybierają na wadze?
On board: Rudi, Elżbieta (Łokietkówna), Wiewiórka,
Over the rainbow: Chobia, Chobi, Prince, Barbara (Radziwiłłówna), Maleństwo, Niga, Jadwiga (Andegaweńska)
Over the rainbow: Chobia, Chobi, Prince, Barbara (Radziwiłłówna), Maleństwo, Niga, Jadwiga (Andegaweńska)
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Blanche jest już właściwie gotowa do adopcji, Cubana natomiast jeszcze trochę musi posiedzieć z maluchami.Doktorowa pisze:Co u Blanche i Cubany? Żadnych problemów zdrowotnych? Młode przybierają na wadze?
Karotka- rezerwacja dla p. Szymona z Gdańska