Z uwagi na obecną sytuację epidemiczną i charakter mojej pracy mogą mi zię zdarzyć opóźnienia w odpisywaniu na PW i maile. Proszę o konkretne i przemyślane wiadomości oraz cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
/silje
* Imię świnki- Perki
* Wiek świnki- ur 5.12.2020 (synek Brendy z tego wątku viewtopic.php?f=98&t=11006
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5282
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- DS u p. Kariny N. z Poznania
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Sztum (woj. pomorskie), silje
* Informacje dot. diety- Cavia Nature, siano i zioła, ogórek, jabłko, marchew, burak, seler naciowy, cukinia
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń! Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (min.120cm), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z procedurą adopcyjną!
http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf
oraz
http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=88
Ważne!
Jeśli chodzi o transport- podejdźmy do tematu z rozwagą.
Wszystkim nam powinno zależeć, by świnka dojechała do swojego domu w warunkach jak najbardziej komfortowych- bez zbędnych stresów: przesiadek, hałasów, nie narażana na mrozy/upały/przeciągi itp. Dlatego też staram się nie wysyłać świnek w dalekie trasy (powyżej 300km), jednakże każdą adopcję rozpatruję indywidualnie, bo można przejechać i 600km w klasie de lux, jeśli się bardzo chce, a bywa tak, że 120 km stanowi problem. Liczę na współpracę z przyszłym domem świnki w tej kwestii.
Świniaczek jest żwawy i wesoły, ale wymaga oswojenia. Aktualnie przebywa jeszcze ze swoją mamą oraz ciociami i kuzynkami ale jutro muszę go od nich oddzielić. Wzmagamy zatem rozglądanie się za domkiem.
Perki - zamieszkał w Poznaniu
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Perki - zamieszkał w Poznaniu
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Perki- do adopcji po 5.01 [Sztum]- rezerwacja
Perki- rezerwacja dla p. Kariny N. z Poznania
Za tydzień połączę go z Vadimem (viewtopic.php?f=12&t=11072)- mam nadzieję, że z łączeniem takich dzieciaków problemu nie będzie. Jeśli się dogadają- razem pojadą do swojego domu w Poznaniu.
Za tydzień połączę go z Vadimem (viewtopic.php?f=12&t=11072)- mam nadzieję, że z łączeniem takich dzieciaków problemu nie będzie. Jeśli się dogadają- razem pojadą do swojego domu w Poznaniu.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Perki [Sztum]- rezerwacja
Perki i Vadim pojechali dziś do swojego domku w Poznaniu
Aneta914- bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną dla chłopaków
Aneta914- bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną dla chłopaków