Przedstawiam dwie przekochane świnki z interwencji płockiej. Dziewczyny będą do adopcji razem, ze względu na wielką przyjaźń oraz dodatni wynik na e. cuniculi u obu.
Aktualizacja styczeń 2023
Odetta
- płeć świnki: samica
- adopcyjny numer: 5383
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Warszawa (Bemowo), Ronek
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Odebrana w interwencji płockiej. Trafiła do mnie razem z Giselle. Była w ciąży, urodziła dwóch zdrowych chlopaków. Ma dodatni wynik e. cuniculi - do końca życia będzie nosicielką. Ma genetyczną wadę oczu, są zredukowane i perłowe. Nie
wymagają leczenia, tylko kontroli raz do roku. Poza tym zdrowa (a przebadana została na wszystkie strony)
- je wszystko, co dają, nie wybrzydza, zawsze gotowa na dokładkę
- stan adopcji: gotowa do adopcji
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - razem z Giselle, wyłącznie w Warszawie lub okolicach (szczegóły w poście na stronie 6)
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: aleowc@wp.pl
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Pucka
Tak wygląda nasza dziewczyna o perłowych oczkach:

Giselle
- płeć świnki: samica
- adopcyjny numer: 5382
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Warszawa (Bemowo), Ronek
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Odebrana w interwencji płockiej. Trafiła do mnie razem z Odettą. Ma
dodatni wynik e. cuniculi - do końca życia będzie nosicielką. Również ma wadę oczu, ale nie tak widoczną, jak u Odetty.
Jedno oczko jest mniejsze, to wszystko. Poza tym zdrowa.
- Apetyt wielki, nie sposób ją nasycić
- stan adopcji: Gotowa do adopcji razem z Odettą.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - razem z Odettą, wyłącznie Warszawa lub okolice
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: aleowc@wp.pl
Piękna, smukła Giselle:

Bardzo martwiłam się na początku o dziewczyny: w kwietniu 2021 przyjechały do mnie dwa wypłosze, wyglądały naprawdę okropnie... Nie wiadomo było, jakie mają choroby i czy da się je wyprowadzić na prostą. Ale kilka dni i kilka wizyt u lekarza później, mogliśmy odetchnąć. W zasadzie wszystko jest z nimi w porządku, poza tym ec+. Ale idą do adopcji razem, więc to nie powinna być przeszkodą.
Dziewczyny są bardzo zgodne, żyją sobie spokojnie, są mistrzyniami wywalania stóp - nikt nie potrafi tak płasko leżeć, jak Odetta i to mimo ciąży! Giselle za to jest mistrzynią popcorningu. Obie lubią dużo gadać i grać całymi godzinami na poidełku. Czyli polecam

Zainteresowane domki stałe zapraszam do kontaktu.
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Interesują nas odpowiedzialne domy, w których panuje zrozumienie potrzeb zwierząt, otwartość na wiedzę i zrozumienie faktu, że świnki potrzebują dobrej opieki weterynaryjnej.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej