Łata w szafie to pikuś. Mnie pokonało słówko "bredizmy"...sosnowa pisze:Naprawdę.porcella pisze:To trochę obok tematu, ale czy naprawdę napisałaś, że Łata leży w szafie?
To jej ulubiona miejscówka, wręcz legowisko. Dół mojej szafy.
Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły znowu w czwórkę, choć jeszcze osobno
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Super, że z Myszastą lepiej I super, że kolejny proś będzie szczęśliwy Myślę, że łączenie to tylko formalność skoro obie strony żyły już w "związkach"
- sosnowa
- Kontakt:
zwierzur pisze:Łata w szafie to pikuś. Mnie pokonało słówko "bredizmy"...sosnowa pisze:Naprawdę.porcella pisze:To trochę obok tematu, ale czy naprawdę napisałaś, że Łata leży w szafie?
To jej ulubiona miejscówka, wręcz legowisko. Dół mojej szafy.
Bredzenie do zwierząt to nasza specjalność.
Junior jest świetny. Zaaklimatyzował się, gada, leży na rękach. Jak zobaczy dziewczyny, na razie na dystqns, to wprost wychodzi z siebie. Ma już wesołą minę i rozrabia strasznie w klatce. Będą z niego świnie
- sosnowa
- Kontakt:
Nie da się drania nie kochać. Jest po prostu cudowny.
Nasz ci on, nie oddam za nic w świecie!
Jak tylko doktory dadzą zielone światło, łączymy, bo narzeczeni się do siebie drą przez pokoje, no nie da się
Nasz ci on, nie oddam za nic w świecie!
Jak tylko doktory dadzą zielone światło, łączymy, bo narzeczeni się do siebie drą przez pokoje, no nie da się
- sosnowa
- Kontakt:
Dioptria zdrowa jak ryba, mamy łączyć
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
sosnowa pisze:Dioptria zdrowa jak ryba, mamy łączyć
Relacja z imprezki pożądana!
- sosnowa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły znowu w czwórkę
Puchate Siły Cztery aka państwo Jones
W składzie
Katon Henry Jones Jr. vel Junior, dla przyjaciół ze Stowarzyszenia Bączek, z żonami
oraz ich Duzi aka Dwunogi Służebne,
życzą wszystkim zdrowia i radości
W składzie
Katon Henry Jones Jr. vel Junior, dla przyjaciół ze Stowarzyszenia Bączek, z żonami
oraz ich Duzi aka Dwunogi Służebne,
życzą wszystkim zdrowia i radości
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wspaniale!
Ma chłopina wyjątkowy fart.
Btw. To wieloskładnikowe imię to skąd? Jeśli to nie tajemnica... Bo przykładam kilka wzorów i nic nie pasuje.
Ma chłopina wyjątkowy fart.
Btw. To wieloskładnikowe imię to skąd? Jeśli to nie tajemnica... Bo przykładam kilka wzorów i nic nie pasuje.
- sosnowa
- Kontakt:
Baby też mają szczęście.
Dioptria od razu wyzbyła się depresji. Jeszcze wczoraj rano były w żałobie, skoro dr Magda pozwoliła, nie było na co czekać. Łączenia praktycznie nie było. Junior jest amoroso trochę musiał podyskutować z Apą, nie wiem, kto dowodzi, ale chyba on.
Z imieniem jest taka historia, że była kolej Dużego, który początkowo uznał, że skoro on reaguje na imię, to zostawiamy. Burakura, z racji uczenia się w klasie klasycznej, po przymiarkach uznała jednak, że on jej wygląda na Katona ("Ja poza tym uważam, że Medicavet powinien być zburzony "), wtedy jednak okazało się, że Dużemu kojarzy się junior z Henrym Jonesem juniorem, lepiej znanym jako Indiana Jones. Bączek to on faktycznie jest
Poszliśmy na swoisty kompromis.
Dioptria od razu wyzbyła się depresji. Jeszcze wczoraj rano były w żałobie, skoro dr Magda pozwoliła, nie było na co czekać. Łączenia praktycznie nie było. Junior jest amoroso trochę musiał podyskutować z Apą, nie wiem, kto dowodzi, ale chyba on.
Z imieniem jest taka historia, że była kolej Dużego, który początkowo uznał, że skoro on reaguje na imię, to zostawiamy. Burakura, z racji uczenia się w klasie klasycznej, po przymiarkach uznała jednak, że on jej wygląda na Katona ("Ja poza tym uważam, że Medicavet powinien być zburzony "), wtedy jednak okazało się, że Dużemu kojarzy się junior z Henrym Jonesem juniorem, lepiej znanym jako Indiana Jones. Bączek to on faktycznie jest
Poszliśmy na swoisty kompromis.