Dziewczynka Misia szuka domu [Gorzów Wlkp]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Joanna_Gorzów

Dziewczynka Misia szuka domu [Gorzów Wlkp]

Post autor: Joanna_Gorzów »

Cześć! Jestem Misia!
Mieszkam sama w wielkim domu, który Duzi nazywają "klatką" Wiecie co się dzieje gdy tylko zbliżają się do mojego domu? Szaleje, biegam, uciekam i nie ma gdzie! a po chwili patrzę, że oni tylko korytko uzupełnili :) Uwielbiam sianko, przecież można leżeć w nim, skubać i robić różne inne rzeczy na raz :yahoo: Gdy Duży bierze mnie na ręce, okropnie się go boję, przecież jest ze 100 razy większy niż ja! ale jak mnie troszkę za uszkiem mizia to już jestem grzeczna i spokojna. Nawet fajni są ci Duzi. Ale opowiadam Wam o tym, żebyście wiedzieli że ja szukam domku stałego. Tu gdzie przebywam jest dużo różnych stworzeń, a ja przecież jestem najważniejsza! Jeżeli chcecie się ze mną zaprzyjaźnić, to piszcie do Dużej, tylko nie do tej wrednej co świeciła mi pół godziny po oczach jakimś "aparatem" czy jak to tam nazwała. Wredna wlazła jak do siebie, wyjęła mnie z mojego domu i jeszcze tak błyskała czymś po oczkach, a na koniec powiedziała "piękna księżniczka".. no ciekawe ciekawe.
Moi drodzy, ślę Wam buziaczki i będę czasem tu zaglądać :buzki:

- imię świnki: Misia
- wiek świnki: ok. 2 lat
- płeć świnki: Samiczka
- adopcyjne numerki świnek: 2781
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Gorzów Wielkopolski, raczek1653
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: brak informacji
- informacje dot. diety: Sprawdzamy co lubi jeść
- stan adopcji: zwierzak wolny
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: świnka całe życie jest sama, po przebyciu kwarantanny zobaczymy czy nadaje się do koleżanek.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW Joanna_Gorzów lub PW raczek1653
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: JA

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Koliak

Re: Dziewczynka Misia szuka domu [Gorzów Wlkp]

Post autor: Koliak »

Cześć Misia! Bardzo urodziwa z Ciebie dziewczynka, trzymam :fingerscrossed: byś szybko znalazła ten wymarzony domek stały :ok: Na pewno będę często wpadać
Kyouko

Post autor: Kyouko »

Śliczna jest. Piękna z niej prosiaczkowa dama.

Na wielu zdjęciach wygląda jakby nie miała przednich łapek :)
Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Post autor: Kanja »

Wczoraj miałam przyjemność poznać Misię :love: - jest przeeeecudną świnką.
Całe moje stado pozdrawia, przesyła :buzki: i trzyma :fingerscrossed: za dobry domek.
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

No pewnie, że Duzi są fajni! Misiu, z pewnością znajdziesz Dużych na wyłączność, którzy bardzo Cię pokochają. Trzymam mocno kciuki i slę głaski!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ann

Post autor: Ann »

Jaka piękna :love: Czekam na wieści jak dogaduje się z innymi świnkami ;)
tysia1

Post autor: tysia1 »

czy Misia jest wolna? i czy dogaduje sie z kolezankami?
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Joanna_Gorzów

Witam wszystkich serdecznie, tu Misia :)
Duzi wydają do mnie dziwne okrzyki "kwi kwi" a ja im odpowiadam! uwielbiam sianko i trawkę, i baaaaardzo lubię gdy mnie miziają i biorą do łóżka! a co, taka ze mnie pościelowa świnka. Ostatnio Duża zabrała mnie tam, gdzie okropnie śmierdziało i była jakaś Pani dziwnie ubrana. Coś mówiła że mam kaszaka, i mi to usunęła. Troszkę mnie bolalo, ale nie jestem mazgaj przecież :) Już tyłek mnie nie boli, teraz czekam tylko kiedy mnie puszczą do tych innych bab, a co! jestem ciekawa czy z innymi uda się dogadać, bo przecież jestem najpiękniejsza.
Całuję Was serdecznie, niedługo się odezwę KWIIIIIII!
Joanna_Gorzów

tysia1 pisze:czy Misia jest wolna? i czy dogaduje sie z kolezankami?
Czekamy obecnie na koniec kwarantanny i zagojenie ranki po kaszaku. Jak sprawdzimy czy się dogada z innymi babeczkami to damy znać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”