Celinka - ok. 3 miesięczne żywe sreberko [rezerwacja]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ja_gatek

Celinka - ok. 3 miesięczne żywe sreberko [rezerwacja]

Post autor: ja_gatek »

Imię - Celinka
Wiek - ok 3 miesiące
Nr adopcyjny - 1398
Płeć - samica
Miejscowość - Chorzów
Historia Celinki - świnka znaleziona w Parku Róż w Chorzowie wieczorem w piątek 04.04.2014r. Chodziła sobie po trawie, a jej otwarta klatka (wielkościowo odpowiednia dla myszy a nie świnki morskiej) postawiona była koło smietnika...
Stan zdrowia - świnka zdrowa, wesoła, pogodna.
Informacje dotyczące diety - brak szczególnych wymagań. Mała ma bardzo dobry apetyt.
Stan adopcji - wolny

Celinka, bo tak ją nazwaliśmy ma wyjątkowy charakter. Jest bardzo odważna, zachowuje się jakby mieszkała u nas całe życie. Lgnie do kontaktu z człowiekiem. Bardzo ciężko jest zrobić jej dobre zdjęcie, bo od razu podchodzi do ręki. To żywe sreberko ;)

Szukamy dla niej najlepszego domu, gdzie miałaby kontakt z ludźmi, nie byłaby zostawiona samej sobie. Domu, w którym nie siedziałaby zamknięta w klatce a uczestniczyła w życiu rodziny.

Ponadto nie chcemy wysyłać Celinki pocztą/kurierem ani inną metodą przewozu. Możliwy jest jedynie odbiór osobisty - nie chcemy jej narażać na niepotrzebne stresy i cierpienie.

Kontakt w sprawie adopcji - ja.gatek@gmail.com lub wiadomość na wątku lub wiadomość PW.
Kto wydał zgodę na założenie wątku - fenek

Zdjęcia z soboty - 5.04.2014 :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 20:15 przez ja_gatek, łącznie zmieniany 3 razy.
shameless

Re: Celinka - ok. 3 miesięczne żywe sreberko

Post autor: shameless »

no nie wierze, jak można tak Kochaną świneczkę zostawić na pastwę losu!!
parę razy w tygodniu przechodzę koło parku róż i jest tak mnóstwo żyjątek, kotów, psów, łabędzi itp
ciesze się bardzo, że znalazła się osóbka o tak dobrym sercu i przygarnęła białą damę, ponieważ gdyby nie Ty to zapewne już dawno by jej nie było :(:(:(
trzymam kciuki za nowy, kochający, ciepły domek :fingerscrossed:
pozdrawiam wszystkich :*
ja_gatek

Dokładnie to: Znalazła ją moja kuzynka i od razu zadzwoniła do mnie, ponieważ przez całe życie miałam świnki ;) Aktualnie mała znajduje sie w mieszkaniu rodziców, gdzie mieszkają dwa samce US Teddy. U mnie nie może mieszkać bo mam psa - charta, którego z resztą Mała zupełnie się nie boi... ale Lucek mógłby jej zrobić krzywdę :?

Spróbuję jeszcze wysłać filmik, na którym widać, jaka z niej fajna, odważna i kontaktowa dziewczynka :)

Edit: Krótki filmik z Celinką: https://www.youtube.com/watch?v=tmBIgGH ... e=youtu.be
elivevaa

Post autor: elivevaa »

Śliczności, faktycznie żywe srebro :fingerscrossed: :fingerscrossed: za szybkie znalezienie domku :love:
boe22

Post autor: boe22 »

Pierwsze zdjęcie- cudo! Noski, noski :D
shameless

Post autor: shameless »

oj kurcze wiem że to jest dziwne stwierdzenie ale ta Biała Dama jest podobna do mnie :):):)
również tak żywiołowa i ciekawska a zarazem delikatna :D
KoChAnA :102:
Rossali

Post autor: Rossali »

Ale cudowna jest!! A jak fajnie chciała dać buziaka psiakowi :D Musi mieć najlepszy domek!!! :fingerscrossed:
Libra20

Post autor: Libra20 »

A wiadomo czy jest pro świńska? Bo ja szukam koleżanki dla Tośki... :)

Edit. Proszę wstępną rezerwację :)
Vedette

Post autor: Vedette »

Jejku jaka podobna do Tosinki Jadziulki. Śliczna. Nie rozumiem czemu wyrzucona, przecież zawsze zwierzę można oddać komuś kto je pokocha. Oby szybciutko znalazła kochający domek
ja_gatek

Libra20, dodam, że nie chcemy Celinki wysyłać w żadnej paczce. Czy jesteś w stanie po nią przyjechać?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”