Obecnie przyjmuje (akt. 23.11.16):
Przychodnia Wet. "Morska"
Ul. Jacka Kaczmarskiego 1/2
81-230 Gdynia
Dane kontaktowe:
tel. 587108192
tel. kom. 501562763
tel. kom. 609736500
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
Posty z wątku Pani Doktor, kiedy pracowała jeszcze w stolicy :silje pisze:Z przyjemnością donoszę, że Gdynia wzbogaciła się właśnie o świetnego specjalistę gryzoniowego- lek. wet Judytę Bartoszuk- Garczyńską
Dr jeszcze do niedawna pracowała w znanym wszystkim Medicavecie w Warszawie.
Jeszcze nie wiem, jaki zakres usług oferuje dr Judyta w swoim gabinecie, ale na pewno jest bardzo dobrym specjalistą- pełnym empatii i zaangażowania w leczenie zwierzaków, z dużym doświadczeniem w leczeniu gryzoni- nasze świnki będą w dobrych rękach.
Sambojka pisze:Zaufana wetka, mimo dosyć młodego wieku jest bardzo fachowa, wie o czym mówi, odpowiada na pytania i wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo dobra chirurg, zaangażowana w leczenie często kontaktująca się nawet grubo po godzinach żeby upewnić sie czy ze zwierzakiem wszystko ok
sosnowa pisze:Dr Judyta to fantastyczny lekarz, podoba mi się jej podejście do pacjenta i opiekuna pacjenta. Polecam!
Fionka2014 pisze:Również polecam Panią Judytę
Dziś byłam u niej z dziewczynami na pierwszej wizycie świnki dokładnie skontrolowane a wszystko w miłej i przyjaznej atmosferze