Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
Stefan-zoolog,po stracie chomika
Kiko-olx,oddany z powodu uczulenia
Abi-z ulicy,było zimno,listopad
Maciuś-syn świnki koleżanki(ciąża sklepowa)
Skąd mamy świnki?
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Tu-Tu
Skąd mamy świnki?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, 13:59 przez Tu-Tu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Skąd mamy świnki?
Ja jak postanowiłam wziąć swoje świnie to o istnieniu
nie miałam pojęcia, coś słabą reklamę macie, bo naprawdę większość osób nie zdaje sobie sprawy z waszego istnienia
Ale jestem dobrą duszyczką i wiem jak działają pseudohodowle i co to znaczy wziąć zwierzaka z zoologicznego, więc obydwie dziunie są z zarejestrowanej (już nieistniejącej, niestety) hodowli Hanaville
nie miałam pojęcia, coś słabą reklamę macie, bo naprawdę większość osób nie zdaje sobie sprawy z waszego istnienia Ale jestem dobrą duszyczką i wiem jak działają pseudohodowle i co to znaczy wziąć zwierzaka z zoologicznego, więc obydwie dziunie są z zarejestrowanej (już nieistniejącej, niestety) hodowli Hanaville
-
Tu-Tu
Ja jak brałam Kika,Abiego i Maciusia to wiedziałam,ale chciałam im także dać ciepły kąt.Tu świnki raczej dom znajdą.Mają dobrą opiekę...inni z zoologów ,olx-ów nie mają tak dobrze...Bulletproof pisze:Ja jak postanowiłam wziąć swoje świnie to o istnieniunie miałam pojęcia, coś słabą reklamę macie, bo naprawdę większość osób nie zdaje sobie sprawy z waszego istnienia
![]()
Ale jestem dobrą duszyczką i wiem jak działają pseudohodowle i co to znaczy wziąć zwierzaka z zoologicznego, więc obydwie dziunie są z zarejestrowanej (już nieistniejącej, niestety) hodowli Hanaville
Czasem warto i takim pomóc.
Mimo to podzielam ideę
SPŚM-u.To wspaniałe że ratujecie zwierzątka!!
-
Tu-Tu
Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
-
Chocolate Monster
Masz 5 samców w jednej klatce czy jakieś konfiguracje??Tu-Tu pisze:Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
-
Tu-Tu
Są razemChocolate Monster pisze:Masz 5 samców w jednej klatce czy jakieś konfiguracje??Tu-Tu pisze:Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
-
Bunia
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Czesławka z zoologicznego.
Czarlis z hodowli.
Czarlis z hodowli.