Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
Stefan-zoolog,po stracie chomika
Kiko-olx,oddany z powodu uczulenia
Abi-z ulicy,było zimno,listopad
Maciuś-syn świnki koleżanki(ciąża sklepowa)
Skąd mamy świnki?
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Skąd mamy świnki?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, 13:59 przez Tu-Tu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Skąd mamy świnki?
Ja jak postanowiłam wziąć swoje świnie to o istnieniu nie miałam pojęcia, coś słabą reklamę macie, bo naprawdę większość osób nie zdaje sobie sprawy z waszego istnienia
Ale jestem dobrą duszyczką i wiem jak działają pseudohodowle i co to znaczy wziąć zwierzaka z zoologicznego, więc obydwie dziunie są z zarejestrowanej (już nieistniejącej, niestety) hodowli Hanaville
Ale jestem dobrą duszyczką i wiem jak działają pseudohodowle i co to znaczy wziąć zwierzaka z zoologicznego, więc obydwie dziunie są z zarejestrowanej (już nieistniejącej, niestety) hodowli Hanaville
Ja jak brałam Kika,Abiego i Maciusia to wiedziałam,ale chciałam im także dać ciepły kąt.Tu świnki raczej dom znajdą.Mają dobrą opiekę...inni z zoologów ,olx-ów nie mają tak dobrze...Bulletproof pisze:Ja jak postanowiłam wziąć swoje świnie to o istnieniu nie miałam pojęcia, coś słabą reklamę macie, bo naprawdę większość osób nie zdaje sobie sprawy z waszego istnienia
Czasem warto i takim pomóc.
Mimo to podzielam ideę SPŚM-u.
To wspaniałe że ratujecie zwierzątka!!
Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
Masz 5 samców w jednej klatce czy jakieś konfiguracje??Tu-Tu pisze:Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
Są razem Na początku Knapcio miał być towarzyszem Alberta (Abiego),który nie był zbyt towarzyski dla reszty chłopców ,ale pomyślałam A co tam?Może się dogadają wszystkie chłopy i będzie ok i jest jak jest Jeszcze dodatkowo Abi mi złagodniał i na krok Knapika nie odstępuje.Jeszcze jak Stefan chciał ugryźć Knapcia to on wziął i capnął Stefcia w Doopę i się chłop uspokoiłChocolate Monster pisze:Masz 5 samców w jednej klatce czy jakieś konfiguracje??Tu-Tu pisze:Knapik-z hodowli.Czekaliśmy na niego 2mscTu-Tu pisze:Piszmy skąd mamy nasze prośki.W razie czego temat można usunąć
-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Czesławka z zoologicznego.
Czarlis z hodowli.
Czarlis z hodowli.