imię świnki LEON
- płeć świnki: samiec
- adopcyjny numerek: 2611
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo -Toruń, Joanka

- historie zwierzęcia, przebyte choroby- Leon został oddany przez osobę prywatną - oficjalnie z powodu wyjazdu rodziny za granicę. Prosiaczek jest trochę wychudzony, sierść zadbana - delikatna. Został zbadany przez naszą Panią Weterynarz - chłopak jest zdrowiuteńki. Przebywał wcześniej w domu z dziećmi, które nieumiejętnie się z nim obchodziły. Wpada w panikę, kiedy próbuje się go wziąć na ręce. Za to uwielbia kolankowanie i jest bardzo towarzyski - co chwilę próbuje zaczepiać resztę mojego towarzystwa - łącznie z dziewczynami

- informacje dot. diety- Siano, zioła, warzywka, Cavia Nature
- stan adopcji - DS u Rominy, Bydgoszcz
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: Joanka PW (Prywatna wiadomość) lub joankadt@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam

Leon z utęsknieniem wypatruje towarzysza prosiałkowego życia i swojego Dużego, który rozkocha się w nim bez pamięci!
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.