- Imię świnki - BUSIA, BUSIACZEK, BUSIĄTKO, BUSIOZWIERZ;
- wiek świnki - ok. 6 TYGODNI (oceniłam po pazurkach które jeszcze nigdy nie było cięte a są jeszcze krótkie);
- płeć świnki - samiczka;
- adopcyjny numerek świnki - PROSZĘ O NADANIE;
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - Stargard Szczeciński, Karenik;
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - Oddana przez osobę prywatną z powodu alergii, Zdrowa, wzięłam po konsultacji z JD;
- informacje dot. diety - warzywa i owoce wszystkie, CN, zioła, właściwie je wszystko
- stan adopcji - DO ADOPCJI;
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - Świneczka MEGA ugodowa! Tylko do innej samiczki! Jest również opcja oddania wraz z inną samiczką gdy tylko moje Panienki urodzą, BARDZO ŹLE ZNOSI SAMOTNOŚĆ, głośno wrzeszczy gdy nie ma obok człowieka lub innych świnek, wzięta na kolana wyciąga nóżki, widać, że była oswajana, nie ucieka z kolan;
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - e-mail: kj24065795@gmail.com; lub tu na forum
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - Jack Daniel's i to on podpisze umowę adopcyjną, będzie więc możliwość transportu świneczki do Warszawy lub na trasie SZCZECIN - WARSZAWA.
Malutka Busia szuka domku REZERWACJA DLA MagdalenaR.
Moderator: silje
Malutka Busia szuka domku REZERWACJA DLA MagdalenaR.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2014, 20:37 przez Karenik, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Malutka Busia szuka domku STARGARD/SZCZECIN
A ja coś wiem ale nie powiem Na razie
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Mamy trzymać kciuki?paprykarz pisze:A ja coś wiem ale nie powiem Na razie
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
To w takim razie kciukamy całym stadem
Jak tylko skończę pracę postaram się dodać jeszcze kilka fotek Busiątka.
piękność!! jeśli tylko do Wawy dało by radę jakoś to bierzemy takie cudo do Szarlotty
Paprykarzyku Ty tam działaj, bo mi się tu kolejka ustawia
Transport do Warszawy się znajdzie! Osobiście bym świnkę pod drzwi przywiozła jeśli by wszystko poszło pomyślnie!
Transport do Warszawy się znajdzie! Osobiście bym świnkę pod drzwi przywiozła jeśli by wszystko poszło pomyślnie!
Paprykarz zadziałał. Busia jedzie do Szczecina. Rezerwuję ją w imieniu MagdalenyR.