Tutaj dzielimy się opiniami na temat weterynarza, Pana Bartłomieja Babińskiego.
Obecnie przyjmuje (akt. 05.01.2017):
ul.Adama Grzymały-Siedleckiego 10
(między sklepem BSS a Apteką)
Kontakt:
Tel: 52 371-30-68
609-431-873 (całodobowo)
http://www.weterynarz-przykladce.bydgoszcz.pl/
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
[BYDGOSZCZ] lek. wet. Bartłomiej Babiński, "Przy Kładce"
Moderator: pastuszek
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: [BYDGOSZCZ] lek. wet. Bartłomiej Babiński, "Przy Kładce"
Generalnie, gdyby nie faux pas z odwszawianiem Fiprex Spray, to mogę się opowiadać w samych superlatywach.
Lecznica oferuje szeroki zakres metod diagnostycznych. Nie ma specjalistów w zakresie zwierząt egzotycznych.
Zniżki dla tymczasów z SPŚM, lekarz chętnie wywiesił nasz plakat.
Lecznica oferuje szeroki zakres metod diagnostycznych. Nie ma specjalistów w zakresie zwierząt egzotycznych.
Zniżki dla tymczasów z SPŚM, lekarz chętnie wywiesił nasz plakat.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, 12:51 przez odeta89, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety poszłam z moją świnką do Dr Babińskiego, ponieważ znalazłam w internecie że jest bardzo kompetentnym lekarzem. Nie poradził sobie ze zwykłym obcinaniem zębów. Przed wizytą moja świnka była normalna, jadła i piła! Po zabiegu Paszczak przestał jeść Dwa dni później pojechaliśmy do innej kliniki, tam Pani Dr zrobiła Paszczakowi zdjęcie rentgenowskie i okazało się że dr ZŁAMAŁ MU ŻUCHWĘ OBCINAJĄC ZĘBY! Zdecydowanie nie polecam tego weterynarza ! Chwycił moją świnkę tak, jakby chciał jej urwać głowę, a mi się wydawało, że lekarz wie co robi.
Niestety Paszczaka nie ma już z nami. Złamanie było bardzo poważne, a Paszczak słabł coraz bardziej. Chciałam wszystkich przestrzec przed tym weterynarzem! Opinie w internecie to nie wszystko!
Niestety Paszczaka nie ma już z nami. Złamanie było bardzo poważne, a Paszczak słabł coraz bardziej. Chciałam wszystkich przestrzec przed tym weterynarzem! Opinie w internecie to nie wszystko!
ja też jestem w szoku.
fakt, my chodzimy teraz do dr Ani "Na Wyżynach" bo okazało się, że mimo iż nie ma papierów specjalisty to jest naprawdę dobra, chyba najlepsza w Bydgoszczy, ale wcześniej, kiedy chodziłam do dr Babińskiego nie mogła powiedzieć złego słowa, zważywszy, że wiem, że inni też tam chodzą/chodzili z prosiakami.
Strasznie mi przykro z powodu Paszczaka
fakt, my chodzimy teraz do dr Ani "Na Wyżynach" bo okazało się, że mimo iż nie ma papierów specjalisty to jest naprawdę dobra, chyba najlepsza w Bydgoszczy, ale wcześniej, kiedy chodziłam do dr Babińskiego nie mogła powiedzieć złego słowa, zważywszy, że wiem, że inni też tam chodzą/chodzili z prosiakami.
Strasznie mi przykro z powodu Paszczaka
Ja też pojechałam do kliniki na wyżynach. Przyjmowała mnie doktor Marta. Mają drogie ceny, ale bardzo mi pomogli.
Nigdy nie zapomnę o Paszczaku, nigdy nie wybaczę sobie że tam poszłam!
Jest jakiś specjalista od zwierząt egzotycznych z Bydgoszczy ? Bo mam jeszcze królika. Nie chce aby nic złego go spotkało.
Nigdy nie zapomnę o Paszczaku, nigdy nie wybaczę sobie że tam poszłam!
Jest jakiś specjalista od zwierząt egzotycznych z Bydgoszczy ? Bo mam jeszcze królika. Nie chce aby nic złego go spotkało.
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Jedynie dr Marta w klinice Wyżyny ma spec. z małych zwierząt, ale nigdy u niej nie byłam, więc się nie wypowiem. Z tej samej kliniki bardzo chwalę sobie dr Anię http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =33&t=1306
Z JOGURTEM????? Szooook!
Jeśli chodzi o Paszczaka to bardzo mi przykro. Nie możesz się obwiniać. Chciałaś pomóc śwince, żenujące jest to, że lekarz okazał się takim partaczem...
Jeśli chodzi o Paszczaka to bardzo mi przykro. Nie możesz się obwiniać. Chciałaś pomóc śwince, żenujące jest to, że lekarz okazał się takim partaczem...
Przykro mi z powodu świnki. ja tam się nie znam, ale złamanie kości przy obcinaniu zębów wydaje mi się mało prawdopodobne.
może skądś spadała i sobie ją złamała, albo miała kruche kości. a ile lat miała?
może skądś spadała i sobie ją złamała, albo miała kruche kości. a ile lat miała?
Myślę że lekarz który wykonywał zdjęcie rengenowskie się nie pomylił zwłaszcza, że potem konieczna była operacja. Nie wydaje mi się aby mogła być to kruchość kości. Przed wizytą Paszczak jadł i pił, zachowywał się normalnie. Po wizycie leżał, był smutny i przestał jeść. Nie miał skąd spaść.