Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Świnkowe życie Pieszczocha i Alvina :)

Post autor: Harvejowa »

Ja się czasami zastanawiam, czy zwierzęta autentycznie tak potrafią pokazać na swoje emocje? Czy może tak bardzo jesteśmy już sfiksowani, że wszystko dopasujemy pod to co chcemy zobaczyć? :laugh:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja myślę, że potrafią i to lepiej niż człowiek, bo my zrobimy dobrą mine do złej gry lub ugryziemy się w język żeby komuś nie było przykro, a zwierzaki nie potrafią grać... No chyba, że sa tresowane na Komisarza Alexa np :)

Dziś miałam pobudke rano o 5, żeby posmarować Alvina przed pracą TŻ... Czego się dla tych maluchów nie zrobi :P
Harvejowa

:) to się nazywa miłość do futrzaka :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Cóż...W końcu swoim nieodpartym czarem ZAWSZE lokują się na szczycie piramidy domowej :102:
Assia_B

Zajad wygląda juz trochę lepiej, ale nadal smarujemy... Zrobiłam zakupy w zooplusie i czekamy :D Kupiłam między innymi kulę smakulę!

A teraz parę zdjęć z dzisiejszego biegania :)

Duża zabrała nam domek, bo się kłóciliśmy, ale i tak go znaleźliśmy :P
Obrazek

Asiuuuu, bo ten bobek to Ci się tylko wydaje, że leży na parkiecie...
Obrazek

Akuku! Wyskoczyłem!
Obrazek

Gonię Cię, berek, gonię
Obrazek

Ukryłem się... Cisza i spokój
Obrazek

Jedziemy gdzieś? Ja chcę na wycieczkę!

Obrazek

:love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Słodziaki :love: Fajnie, że Ci chodzą po śliskim parkiecie. Moje jak już wejdą na panele, to na chwilunię i tak przeżywają trajkocząc, jakby na Marsie wylądowały :lol:
Harvejowa

:love: Jejku jejku no jakie piękne mordeczki :D:D:D
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Jacy oni szczęśliwi :love: widać od razu :D ooo widzę, że macie taki sam transporterek co mój Maksio :D
KiteeKatt

Post autor: KiteeKatt »

O, to znaczy, że jest już kula na zooplusie - ja czekałam na dostawę ponad tydzień i nic, w końcu zrezygnowałam :/ Koniecznie powiedz jak się będzie sprawdzać ;)
Assia_B

Szczęśliwi chyba tak, ale ostatnio strasznie się kłócą.. dzisiaj znów... TŻ rano nawet postanowił ich rozdzielić bo miarka się przebrała... Mam nadzieję, że im przejdzie...

Jeżeli chodzi o kulę smakulę, to nie dostałam żadnych informacji, że jej nie ma. Wiem tylko, że wysłali moją paczkę z magazynu w Niemczech, a nie z tego polskiego, ale paczka już jest we Wrocławiu, więc myślę, że jutro, najpóźniej w poniedziałek będzie :love: Pochwalimy się zakupami :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”