loriain to jak ten kot Twojej mamy ma na imię..? Choć nie wskazuje na płeć to myślałam, że to kocur

Moderator: pastuszek
Nie znam tej rasy praktycznie tz. nigdy corgiego nie miałam, Rasę znam z opisów, programów na temat ras psów czy stron hodowli. Podejrzewam, że moja miłość do nich wzięła się stąd że pierwszy pies z którym nawiązałam super relacje (kundel) był podobny z do corgiego. Z wyglądu i charakteru - do ludzi super, do innych psów trochę zadziorAussie. pisze:Otóż tokatiusha pisze:Rottki to pewnie rottweilery
Chmurka to może inaczej, skoro nie znasz rasy to dlaczego właśnie corgi?
No to z drugiej strony ja nie wyobrażam sobie wybrać dla siebie rasy znając ją tylko z internetu filmów i gazet...Chmurek pisze:
Nie znam tej rasy praktycznie tz. nigdy corgiego nie miałam, Rasę znam z opisów, programów na temat ras psów czy stron hodowli. Podejrzewam, że moja miłość do nich wzięła się stąd że pierwszy pies z którym nawiązałam super relacje (kundel) był podobny z do corgiego. Z wyglądu i charakteru - do ludzi super, do innych psów trochę zadziorPóźniej jak zobaczyłam corgiasy (wówczas nie miał pojęcia o tej rasie) zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia
Człowieka dzień nie było na forum a temat ruszył o 2 str