Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Elvis i Freddy zwariowane chłopaki :)
No jak bardzo mi przykro
Chciałam wszystkim przedstawić nowego członka rodziny - Puszka.
Takie maleństwo dostałam wczoraj od mojego TŻ, bo niestety strata kotki naszej i Szczęścia praktycznie w jednym czasie to dla mnie za dużo.
Puszek jest persem ma dwa miesiące. Jest najśliczniejszy stworzonkiem kocim na świecie.
Puszek i Freddy
Puszek i Fado.
Chcę powiedzieć, że jest mega przytulasem. Tulił mnie całą noc.
Takie maleństwo dostałam wczoraj od mojego TŻ, bo niestety strata kotki naszej i Szczęścia praktycznie w jednym czasie to dla mnie za dużo.
Puszek jest persem ma dwa miesiące. Jest najśliczniejszy stworzonkiem kocim na świecie.
Puszek i Freddy
Puszek i Fado.
Chcę powiedzieć, że jest mega przytulasem. Tulił mnie całą noc.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Przykro mi z powodu kotki Puszek ma fantastyczny kolor futerka Musisz go od małego przyzwyczajać do czesania i czyszczenia oczek (niektóre persy mają z nimi problem). Jak reaguje na świnki i psa?
Oczy z powodu budowy czaszki trzeba mu przemywać 3 razy dziennie. Inaczej są strasznie zaropiałe.
Świnkami jest zainteresowany pozytywnie, ale na psa syczy.Myślę, że boi się go jeszcze, jest u nas nie cały dzień
Świnkami jest zainteresowany pozytywnie, ale na psa syczy.Myślę, że boi się go jeszcze, jest u nas nie cały dzień
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dopiero skończyłam płakać po tym jak zmarla nam świnka A teraz kotka. To,że w domu jest nowy kotek może trochę cieszy, ale utrata zwierzaka nadal mocno boli.
to zawsze boli... w każdym razie jak długo, to tylko zależy od tego, jak bardzo kochamy zwierzaczki i ile empatii jest w nas samych
ja straciłam Busia ponad rok temu, Alunię ponad pół roku temu, a Niunię w styczniu i za wszystkimi prośkami płaczę nadal, jak tylko je wspominam nigdy nie minie żal po nich...
ale żyjemy dalej, dla nich, między innymi
pozdrawiam ciepło z Poznania
ps.
mój syn mieszka we Wrocławiu
ja straciłam Busia ponad rok temu, Alunię ponad pół roku temu, a Niunię w styczniu i za wszystkimi prośkami płaczę nadal, jak tylko je wspominam nigdy nie minie żal po nich...
ale żyjemy dalej, dla nich, między innymi
pozdrawiam ciepło z Poznania
ps.
mój syn mieszka we Wrocławiu
Jejku, Ty to masz pecha z tymi zwierzaczkami.. Mam nadzieję, że Szczęście polubił swój domek i znajdywał w nim schronienie przed wszystkim co złe (teraz już pewnie wiesz kim jestem ).. Dobrze, że trafił na Ciebie. Jeszcze raz strasznie mi przykro, że tak to się skończyło. dla Szczęścia i kotki.
A nowy kocurek jest przesłodki
A nowy kocurek jest przesłodki
Oj domek byl dla Szczescia bardzo wazny. Uwielbial tam przesiadywac