Balbinka i Fiona za TM :,((

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Balbi i Fiona - u nas już Halloween :)

Post autor: dortezka »

martuś pisze:dortezka nawet nie wypowiadaj tego głośno bo Cię dziewczyny w nocy zjedzą za ten pomysł :lol:
Na następnej Zoobotanice jak będę chciała wziąć na ręce i miziać to rzucą mi się do aorty :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Inoue

Post autor: Inoue »

o ja Cie, alergia na prosiaki to jakiś psikus od losu normalnie... Trzymam również :fingerscrossed:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Oj przykro mi z powodu alergii... Dobrze, że na świnki jest mniejsza... No i że pani doktor zrozumiała, że świnki zostają... Trzymam kciuki, żeby kuracja zadziałała!
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

dortezka pisze:ale kiszka wyszła.. a nie wiadomo na co? na ślinę, czy sierść? bo jak na sierść to jest jeszcze rozwiązanie jedno, tylko nie wiem co na to dziewczyny:rotfl:
Niestety nie wiem na co dokładnie, podejrzewam że lekarka nie miała tak dokładnego rozróżnienia, bo gdy ją zapytałam na co ta alergia dokładniej z wydzielin świnki to nie odpowiedziała.
Dorotezko domyślam się że chcesz z moich dziewczyn zrobić skiny - po moim trupie :evil:
A im to nawet nie zdradzę twojego pomysłu bo rzeczywiście na zoobotanice za rok będzie nieciekawie ;)
Dziękuję za kciuki i miłe słowa. :buzki:
Obecnie to bardziej niż katar doskwiera mi alergia skórna. Wychodzą mi krostki na dłoniach, wokół ust i na stopach, najczęściej gdy jestem w pracy... Czyżby alergia na pracę :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Na mnie zawsze działał HYDROCORTISONUM 0,5% KREM 15 G. Jedyny bez recepty.
balbinkowo

Dzięki. Na razie wapno musujące daje radę ;)
Ale wolałabym wiedzieć na co taka reakcja, mogłabym choć tego unikać . W sumie w pracy powstała dziś teoria że to woda w pracy, ale jeszcze do dokładnego sprawdzenia :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Jakkolwiek tą maść zawsze warto mieć "pod ręką" :ok:
balbinkowo

Dzięki, na pewno skorzystam :ok:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Może coś jest nowego w pracy? Jakiś odświeżacz powietrza, nowy płyn do mycia? :think:
Obrazek
balbinkowo

Raczej te środki są te same od lat. Dziś jestem u rodziców z prośkami, na razie nic nie wyskoczyło ;)
Obserwacja trwa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”