Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Nutka, Inka i Frugo, Nala i Tola za TM [*]
Nutka to moja miłość a młodej też nic nie brakuje.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Sosnowa, a ją głaskałam
i resztę towarzystwa też. 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ja tysz!!!Siula pisze:Sosnowa, a ją głaskałam![]()
i resztę towarzystwa też.

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- sosnowa
- Kontakt:
Zazdraszczam.
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
I ja! I ja też! ,,Beth pisze:Ja też zazdraszczam!

Piękna sesja i cudne dziewczyny! Cieszy taki widok dwóch zakumplowanych świńskich pokoleń
Martuś, jesteś doskonałym poskramiaczem. Podziwiam jak ci się udało stonować charakterek Inki i jak oswajasz swoje stado. My powoli też działamy, jest lepiej, podchodzenie do kratek, jedzenie z ręki. Nawet nieźle idzie z naszą petardą Dafi, która już nie pieje w niebogłosy na kolanach, a nawet potrafi sie zrelaksować i zaczyna sie rozglądać i łazić. Jednak do stanu relaksu, jaki jest u Was jeszcze nam daaaaleeekoo.... Może zdążymy do kolejnej zimy
Pozdrawiamy babciunię i Ineczkę!

Martuś, jesteś doskonałym poskramiaczem. Podziwiam jak ci się udało stonować charakterek Inki i jak oswajasz swoje stado. My powoli też działamy, jest lepiej, podchodzenie do kratek, jedzenie z ręki. Nawet nieźle idzie z naszą petardą Dafi, która już nie pieje w niebogłosy na kolanach, a nawet potrafi sie zrelaksować i zaczyna sie rozglądać i łazić. Jednak do stanu relaksu, jaki jest u Was jeszcze nam daaaaleeekoo.... Może zdążymy do kolejnej zimy

Pozdrawiamy babciunię i Ineczkę!

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nutka dziękuje
Afi u nas też jeszcze duuużo brakuje do pełnego oswojenia. Na najmniejszy ruch ucieka. Jest spokojniejsza jeśli siedzę lub leżę z nimi na podłodze więc wtedy nie boi się jak się ruszam ale jak tylko wstaję to jest panika i ucieczka. Z klatki ładnie wychodzi pod warunkiem, że pierwszą wyciągam Nutkę. Wtedy Inka wskakuje na norkę, cichutko popiskuje i czeka żeby ją wyjąć
Jak jest na podłodze i ją wołam do jedzenia to przychodzi. Najbardziej zrelaksowana jest jak siedzi z Nutką u mnie na kolanach. Wtedy dość często prezentuje pozę na żabę

Mamy 800!

Afi u nas też jeszcze duuużo brakuje do pełnego oswojenia. Na najmniejszy ruch ucieka. Jest spokojniejsza jeśli siedzę lub leżę z nimi na podłodze więc wtedy nie boi się jak się ruszam ale jak tylko wstaję to jest panika i ucieczka. Z klatki ładnie wychodzi pod warunkiem, że pierwszą wyciągam Nutkę. Wtedy Inka wskakuje na norkę, cichutko popiskuje i czeka żeby ją wyjąć

Mamy 800!

Gratulacje dla Inki za te 800
i dla Dużej też!!! a gdzie się zapodział Frugasek?

- sosnowa
- Kontakt:
Nutka jakas taka jakby młodsza. Chyba dobrze jej robi odpowiedzialność za dobrostan dzisiejszej młodzieży