✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰wybiegowe f

Post autor: Lilith88 »

Katiusha ja tak myślę, że skrócę im te "wybiegi" (co to dla nich w ogóle za wybieg jak normalnie mają cały pokój?), tak gdzieś max 1,5 do 2h bo później się z nudów zaczynają lać chyba.. Może za jakiś czas stanie się to dla nich tak normalne, że się znudzą i odpuszczą. No i będzie się im kojarzyło z wyżerką. A co do jedzenia to może jutro spróbuję im dawać po kawałku każdemu, może to zmniejszy bitwy przy miskach.

Foggy oni wszyscy szczękają, na pierwszych dwóch filmach to chyba raczej Gery z Onyxem tzn. Gery turkocze a Onyx piszczy, a na ostatnim trochę każdy. Ogólnie Gery ciągle turkocze, Onyx ciągle piszczy, Tasiek z Gerym na siebie szczękają, Wiewiór turkocze a czasem piszczy (taki z niego chojrak najpierw turkocze i kręci kuprem a jak ten drugi mu odpowie to piszczy "nie bij, nie bij, przecież ja mniejszy jestem" i speeduje byle dalej). Co do ogóra to normalnie fakt mało (to była połówka) i normalnie nawet bym nie wiedziała kiedy to zniknęło ale tu raz, że pietruszka była smaczniejsza ;) dwa każdy każdego odganiał od jedzenia i w dodatku jak tu znaleźć czas na jedzenie jak trzeba hierarchię ustalać?
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

ależ wiewiór wielki świń! :buzki:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

porcella pisze:ależ wiewiór wielki świń! :buzki:
Niech rośnie jak największy ;) a wydaje mi się, że będzie całkiem spory, teraz ma około 640 gram.

A tak Gery maltretował Czarnego
https://www.youtube.com/watch?v=f3Bqvn9 ... 0&index=12
https://www.youtube.com/watch?v=A6eOiod ... 0&index=12
Gdyby ktoś miał wątpliwości, Onyx jest w tunelu z dupcią od strony zielonej poduchy, schował się tam mając już dość nachalności Gerego. A Gereonimo co? Geronimo chodził po tunelu i nawet gwałcił Czarnego przez tunel czego akurat nie nagrałam.. :glowawmur:
Casia

Post autor: Casia »

wielkie jak swinki Cuy :lol: . Ten szary melanż mój ulubieniec :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Ależ z Gerego molestatorObrazek Zafiksował się nieźle na Onyxie... A może niech razem po prostu po pokoju biegają, bez ogrodzenia?
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Do CUY im daleko szczególnie Geremu i to nie szary melanż tylko silver agouti :lol:

Katiusha Onyxa z Gerym po pokoju mogę puścić ale reszty się nie odważę bo jak mi się poleją pod łóżkiem czy za komodą to nie mam jak i ich rozdzielić.
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Lilith myśl pozytywnie... może nie będzie wojny :szczerbaty: a jak coś co zamontuj sobie do spryskiwacza taki wężyk jako przedłużenie :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Wole nie ryzykować :P jeszcze sobie ucho odgryzą albo oko wygryzą..
Casia

Post autor: Casia »

Lilith88 pisze:Do CUY im daleko, szczególnie Geremu i to nie szary melanż, tylko silver agouti :lol:
Lili wybacz nietakt :redface: ;) Co do ich wielkości to ja mam samiczki golutkie i one takie ogolnie mniejsze sa od swinek kudłatych i jak widze takie okazy, to szczeka opada :o
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

No golaski są drobne ale Gery ma niecałe 900 gram wiec i golaski pewnie większe bywają ;) Tasman z Onyxem to fakt duzi i rosną jeszcze (około 1150 i 1250 gram). A królewicz Gery jakoś nietakt zniesie, powiem mu że fajna jesteś i masz samiczki to mu foch przejdzie za zniewagę jego królewskiej mości :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”