potwory i spółka! - pięcioświń

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Potwory i spółka - zdjecia!

Post autor: Assia_B »

Pieczarko wyprowadź się!
Za zdrówko :fingerscrossed:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Masz cuudowne te świnie :love:
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Loriain, paczaj :102: Wzniosłyśmy się na wyższy pułap naleśnikowania :102: Pulpetta mnie tak zaskoczyła przedwczoraj, oddałam jej mega miękki kocyk z czegoś w stylu puchatej mikrofibry, wzięłam do siebie na kolanka oglądając film na lapku, pokręciła się, poskubała sianka, po czym powoli jedno kopytko do tyłu, potem nieśmiało drugie, mrużąc przy tym oczyska, kładąc na boczku łebek :mrgreen: Obrazek
Cały czas ją delikatnie masowałyśmy na zmianę z córą, pojawiły się delikatne popiskiwania i pomrukiwania zadowolenia. Aż jej się momentami te tuptaczki bezwładnie do góry unosiły przy tym wałkowaniu :szczerbaty: Naleśnik total. Siedziałyśmy tak z nią do 1 w nocy, bo każdej z nas szkoda się było ruszyć :love: Nie sądziłam, że tego z nią doczekam...

Edit> Dla niewtajemniczonych: to była przerażona, zupełnie niema świnka, nie wydająca w ogóle dźwięków przez prawie 2 m-ce, odrzucona przez stado i odsprzedana nam przez poprzedniego właściciela...
Ostatnio zmieniony 11 lis 2016, 13:41 przez lunorek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

Jaki plaski naleśnik :love:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
katiusha

Post autor: katiusha »

Jaka żabcia :lol: :love:
loriain

Post autor: loriain »

uff jestem, w koncu weekend.

lunorek cos niesamowitego :love: u mnie Luniak tak sie rozklada, jak zaba, ale tylko pod koszulka u Duzego.

U nas wszystko powoli wychodzi na prosta, tak jak pisalam wczesniej, Luna oddycha juz normalnie, kicha sporadycznie (ale nie jest to juz kichanie chorobowe, bardziej takie ´wylazlam z siana´ ). Grzybek wrocil w tym samym miejscu na boczku. Niestety jak do lekarstw dopyszcznych az tupie, tak smarowanie jej sie znudzilo i potrzebuje teraz pomocy drugiej osoby, zeby ja napackac clotrimazolem. Skoltuniona jak nieboskie stworzenie przez te masci.

Elmo zdrowy jak byk i silny tak samo :lol: Kolankowanie nadal jest okropne, ale kiedy siedzi w willi i zaczynam go glaskac to sie rozpuszcza na boki. I gada. Nog nie wyciaga, ale to ten typ co zawsze spi w pozie rogalika.

Z Pchla to ciekawe rzeczy sie dzieja. Urosla w sile i najwyrazniej probuje zmienic wladze w klatce :levitation: Jak Luniak zachorowal i byla taka wiecej spiaca to sie zaczelo... W dzien nie wiem jak jest, bo mnie nie ma, ale wieczorami i nocami co chwila wrzaski, gonitwy, skoki i kwiki - taka pokazowka bardziej, bo do zeboczynow nie dochodzi.
Zobaczymy co z tego wyniknie. Oczywiscie wojna jest z Luniakiem, Elmo pan i wladca jest nie do ruszenia, aczkolwiek jemu tez sie probuje stawiac ( znacie ta poze bojowa? Ryj w gore i sztywne przednie lapki? :lol: ).

Na jutro, albo niedziele mamy zaplanowa z Duzym ( w koncu ) sesje zdjeciowa potworzakow.
Druga Duza rozpieszcza zwierzaki, jako ze pracuje na zimnej kuchni w firmie cateringowej, to praktycznie codzien przynosi im jakies pysznosci. Dzis na kolacje byla salatka z selera naciowego, marchewki, cukini, salaty rzymskiej, miety, bazyli i ogorka. Pycha! A na zagryche chrupiace sianko.

Wczoraj bylismy z Duzym po psie jedzenie i przynioslismy tez nowy mebelek. Zdjecie paskudne bo z telefonu i do tego z lampa ( ciemno juz jak wracam do domu ).

Obrazek

To by bylo na tyle, jak narazie :P
katiusha

Post autor: katiusha »

Każda świnina chce władzę w łapie mieć i przejąć, jak widzi ku temu okazję. Takie mendochy z nich :lol:
loriain pisze:Skoltuniona jak nieboskie stworzenie przez te masci.
Maszynką do strzyżenia po niej pojedź w tym miejscu i na około. Może nie twarzowe, ale skuteczne, a sierść odrośnie szybko. Lepiej i dokładniej aplikuje się specyfiki :fingerscrossed: :fingerscrossed:
loriain

Wlasnie byla ogolona miesiac temu u weta, ale juz zarosla :ups: jutro wezme Duzego maszynke i podzialam. Bo wlosy na zadkach tne moimi nozyczkami do wlosow :szczerbaty:
Zrobilam im male przemeblowanie, wiec nastalo podniecenie :szczerbaty:
cavioholiczka

Post autor: cavioholiczka »

Iunorek - jaki naleśnik śliczny. Schrupałabym :love:
loriain - ja też biorę dzisiaj Mika w obroty i robię salon fryzjerski w pokoju :lol:
loriain

Oj dzisiaj byl dzien pelen wrazen dla potworow. Najpierw generalne cotygodniowe porzadki, wiec trzeba bylo mnie pilnowac bardziej niz zwykle :szczerbaty: Potem, o rany, zabralam sie za wazenie, czesanie i obcinannie pazurow. Plus generalny przeglad, paszcz, zadow, uszow, futrow... Tytaj sie skonczyly przygody Elmo, ale dla dziewczyn jeszcze nie. Trzeba bylo poprawic co odroslo na zadkach, a Luna zostala potraktowana na boku maszynka. Reszte wlosow, ktore nachodzily na zmiane chorobowa, obcielam nozyczkami, wiec teraz ma tylko po jednej stronie afro :lol:

I zanim skonczylam, zrobilo sie ciemno, wiec nici z ´profesjonalnej´ sesji zdjeciowej :szczerbaty:

nowa miejscowke maja

Obrazek

udalo sie, u sasiadki na ogrodku jeszcze, troche trawy znalezc :mrgreen:
Obrazek

pycha!
Obrazek

a teraz czas na kamuflaz i drzemke
Obrazek

Dzis przylapalam Elmo jak spal, a za poduszke mial tylek Luny :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”