Jack Sparrow w DS z rodziną[Nowy Dwór Gd]
Moderator: silje
Re: Jack Sparrow do adopcji SOLO [Nowy Dwór Gd]
MAS straciła dzisiaj swoją osobistą świnkę. Myślę że nie jest to czas na radosny ton
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Tak mi przykro.. 

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Przykro nam...Wspieramy duchowo,Mas!Życie się nie kończy! A za małżeństwo świniowe -

Jack dziś został połączony z Pleszką.
Pleszka w ciąży, Jack pokazał jej miejsce w klatce (generalnie z dala od miski.... )
chyba były sceny małżeńskie: ale Jack.... to twoje maluchy mam w brzuchu..... a Jack stwierdził że ciężarne go nie obchodzą i pobiegł oferować swoje wdzięki Wildze i Ziębie w klatce obok. Oferował przez pręty turkocząc namiętnie
MAS stwierdziła, że jednak Barron był romantykiem, ale myślę, że Pleszka, gdy odzyska linię sprzed ciąży ma szanse ułozyć sobie spokojne życie z Jack'iem.
ale generalnie, mimo kastracji, Jack zachował się jak facet... tylko pamiętajmy, żeby jednak nie przypisywać zwierzętom aż tak ludzkich dialogów, po prostu świnka ma instynkty i tyle.... Pleszka miała skok wagi, typowy dla II fazy ciąży, więc jednak ślad po Jack'u pozostanie na tej ziemii ...
Pleszka w ciąży, Jack pokazał jej miejsce w klatce (generalnie z dala od miski.... )
chyba były sceny małżeńskie: ale Jack.... to twoje maluchy mam w brzuchu..... a Jack stwierdził że ciężarne go nie obchodzą i pobiegł oferować swoje wdzięki Wildze i Ziębie w klatce obok. Oferował przez pręty turkocząc namiętnie
MAS stwierdziła, że jednak Barron był romantykiem, ale myślę, że Pleszka, gdy odzyska linię sprzed ciąży ma szanse ułozyć sobie spokojne życie z Jack'iem.
ale generalnie, mimo kastracji, Jack zachował się jak facet... tylko pamiętajmy, żeby jednak nie przypisywać zwierzętom aż tak ludzkich dialogów, po prostu świnka ma instynkty i tyle.... Pleszka miała skok wagi, typowy dla II fazy ciąży, więc jednak ślad po Jack'u pozostanie na tej ziemii ...
Ciekawe, co się z tego związku narodzi!
Pozostaje czekać.
Za szczęśliwe rozwiązanie.
I nie dziękować! Żeby nie zapeszyć!
Pozostaje czekać.

I nie dziękować! Żeby nie zapeszyć!

Re: Jack Sparrow do adopcjiz Pleszką [Nowy Dwór Gd]
no i tym razem Pleszka nie wygrała adoratora, a muchomacho który rządzi w klatce i adoruje inne laseczki, bo jego ciężarna...
no ale nie mamy humanizować zachowań ludzkich, Pleszka jada i tyje, więc ciąża jest niemal pewna, a Jack opowiada innym samiczkom jakie ładne może im maluch zrobić, nieświadom strat poniesionych u weta
, normalne, świnkowe zachowanie. W końcu Jack to świnia...
Po porodzie Pleszka straci ciążowy brzuszek i odzyska figurę i stanie się znów ukochaną ....
no ale nie mamy humanizować zachowań ludzkich, Pleszka jada i tyje, więc ciąża jest niemal pewna, a Jack opowiada innym samiczkom jakie ładne może im maluch zrobić, nieświadom strat poniesionych u weta

Po porodzie Pleszka straci ciążowy brzuszek i odzyska figurę i stanie się znów ukochaną ....
Re: Jack Sparrow do adopcji z Pleszką wstrzymane[Nowy Dwór G
Generalnie to wiele osób katuje mnie tu na forum. Macie tyle cudnych świń...a ja już więcej nie zmieszczę i nie zarobię
.
Jack cudny, a jak jeszcze z tego wyjdą jakieś Jacki, to zwariuję.

Jack cudny, a jak jeszcze z tego wyjdą jakieś Jacki, to zwariuję.

Boe, znów jade do Bdgszcy.... 

Musiałabym zmienić i chłopa i mieszkanie!
Albo chociaż chłopa się pozbyć
.

Chyba łatwiej by ci było zmienić mieszkanie niż pozbyć się chłopaboe22 pisze:Musiałabym zmienić i chłopa i mieszkanie!Albo chociaż chłopa się pozbyć
.