Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Gucio & Stefan

Post autor: pastuszek »

Chłopcy poznali dzisiaj Florka, który jest u Nas na dt :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Ale super razem wygladaja.
A Guc co? zwial od Florka? Jak sie chlopaki dogaduja?
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Guć zawsze przejmuje inicjatywę zapoznawczą Obrazek i ogólnie był spokój, trochę pocykali zębami, pokręcili tyłkiem, pobiegali za sobą. Ogólnie pokazanie, że on tu rządzi i raczej afera się z tego nie robiła :ok: Stefan poszedł jeść - on każde spotkanie towarzyskie tak zaczyna a później udawał, że go nie ma. Florek mu latał koło nosa. Stał i czekał aż go wywącha i sobie pójdzie. Ogólnie neutral na dzień dzisiejszy.
Nie interweniowałam, wodą nie pryskałam, a po pewnym czasie nawet już na nich nie spoglądałam :nie_powiem:
Florek przy Kalim, który mieszkał u Nas w lipcu i sierpniu to aniołek.
ANYA

Post autor: ANYA »

:o nawet nie wiesz jak ja marze zeby tak swinke wrzucic do moich lobuzow i zeby bylo takie fajne i lagodne laczenie. No ale pomarzyc sobie mozna. No a Stefciu to jest Stefciu. Wiadomo w zyciu najwazniejsze jest jedzonko.
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze:Dorotezko prezent był, a jakże - zresztą sama pomagałaś go zorganizować ;) Nieświadomie zostałaś pomocnikiem Mikołaja :102:
o kurcze.. w pewnym sensie byłam Śnieżynką :102:

najlepsze jest to, że po tym patrzę na pierwsze zdjęcia i się zastanawiam co Ty takiego kupiłaś będąc ze mną..:think: na ostatnim wypadzie (tego 13stego) i z takich dużych rzeczy mi się tylko kojarzyły.. no właśnie.. zaczęłam się zastanawiać czemu im ziemniaki pod choinkę dajesz :laugh:
a to chodziło o wcześniejsze zakupy :szczerbaty: (moje już prawie wyjadły to co wtedy kupiłam.. :? )

A tak w ogóle.. jak będziesz kiedyś chciała powtórkę któregokolwiek, to dawaj znać :) Z tego pierwszego coś czuję że w styczniu po wypłacie będzie trzeba zamawiać..
a tego drugiego to raczej weekend.. taki 13sty jest tylko raz do roku i więcej urlopu nie uda mi się załatwić ;)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

Florek jaki zgrabniutki :D
Fajnie, że się chłopaki dogadali :ok:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Może Florek rozrusza to "zastałe towarzystwo"? :laugh: :yahoo:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

No nie wiem, ostatnio bardziej skupili się na jedzeniu niż bieganiu :lol:
Guć z Florkiem trochę pobiegali, ale Stefan zaczął przechodzić w stan wyleżu, więc pod tyłek dostał kapciocha to i reszta przybiegła i zaczęła się w okół rozkładać :roll: Wszyscy dostali coś pod tyłek, do jedzenia, odpoczęli i poszli za Stefanem do siebie :idontknow: I tyle było z wybiegu.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Hmmm na zdjęciu widzę 4 świnie :roll: .... :szczerbaty: To może warto zainwestować w samochód na ster i przyczepić do niego smakowite warzywka i śmigać po domu to prośki ruszą w pościg :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dzima pisze: może warto zainwestować w samochód na ster i przyczepić do niego smakowite warzywka i śmigać po domu to prośki ruszą w pościg :laugh: :laugh:
Dzima, jesteś genialna! :rotfl: :yahoo:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”