byłyśmy dziś z Karmelą na usg i rtg. Usg wykazało odbudowaną wątrobę Nerki bez zmian, nadal zwłóknione. Ale świnka na szczęście zachowuje się jak świnka- je, pije, sika i bobczy
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Chciałam zapytać, czy masz może zdjecie zaróżowiałej łapki? Moje Furia też ma taką stópkę jedną i tak się zastanawiam, czy po prostu jest taka bo ona ma jedną łapkę różową (reszta czarna i brązowa), czy jednak to jest do pokazania wetowi...?
To wygląda tak (patrz delikatnie w lewo). Rano było lepsze, dlatego takie zdjęcie. Po południu obszar zaczerwienienia był troszkę większy. To tak jest-raz mniej, raz więcej
Delikatne podo, nie to, co u Hootie - żywa rana.
Super, że wątroba lepiej. Nerki też dadzą radę <3
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
Wiesz, to się utrzymuje ponad miesiąc. Czasem jest bardziej zaczerwienione, czasem mniej. Cieszę się, że to się nie babrze, nie pęka ani nic. Dalej się zastanawiam co było przyczyną, że nagle wszystkie 3 w jednym czasie złapały. To nie jest normalne. Moja wariacka teoria jest raka, że to uczulenie na coś, tylko nie wiem na co.