Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Marta_K

Re: Stefuś znów w Medicavecie :(

Post autor: Marta_K »

Mariusz rozmawiał dzisiaj z dr Kasią i.... tam tara tam! Nie ma problemu, żeby moja szara kuleczka w sobotę wróciła do domku! Do swojego Lucusia i do mnie :) :) Jestem mega szczęśliwa :yahoo:
Mało tego Stefan waży więcej niż ważył wyjeżdżając do Warszawy!
Sosnowa... domyślam się, że rana na pyszczku nie wygląda pięknie... Paweł wysłał mi zdjęcie...

Dla chętnych widzów o mocnych nerwach, ja się poryczałam jak te zdjęcia zobaczyłam.... Stefan w dzień operacji....

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dr Kasia mówi, że teraz jest już dobrze, że nic mu nie grozi raczej, ale że z opisu Pawła i z tego co sama widziała Stefan bardzo źle zniósł narkozę, długo dochodził do siebie po niej... Całe szczęście, że był i dalej jest w dobrych rękach dr Kasi, ekipy w Medicavecie, Pawła i jego Mamy.
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

Faktycznie rana robi wrażenie.
Najważniejsze, że teraz będzie już tylko lepiej.
Dawna grenouille ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jakie biedne oczka, teraz już wszystko musi być dobrze :fingerscrossed:
Wracaj Stefciu :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Jaki biedny :sadness: , Stefciu dla ciebie bardzo dużo :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

No to mamy kolejnego chłopaka z połową twarzy :) Cieszę się,że wszystko ok :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Strasznie ta rana wyglada. Pewnie go boli :sadness: no ale jak je to dobry znak. Dobrze, ze bedzie niedlugo mogl przyjechac do domu, bo pewnie za wami teskni. Pozatym ja wierze, ze swinki w znanych klimatach gdzie czuja ze sa kochane szybciej dochodza do siebie :fingerscrossed:
Marta_K

Dr Kasia mówi, że rana już jest niebolesna a Stefan jest kontaktowy i jak wchodzą do szpitala to wspina się na pręty i interesuje się tym co się dzieje obok ;) Ciekawe jak Lucuś na niego zareaguje, bo wydaje się strasznie tęsknić i denerwować brakiem Stefana. Całymi dniami kwiczy, jak tylko usłyszy świnkę inną to wisi na prętach i wrzeszczy jakby mu się krzywda działa... a jak Stefek był z nim w klatce, to się nie interesował innymi prosiakami wcale. Miał swojego Stefana i jego uszy do lizania ;)
ANYA

Czyli bedzie dobrze. Powiem Ci szczerze, ze mialam watpliwosci troche wczesniej czy mu sie uda. Pomimo, ze nie znam Stefcia to ciesze sie ze juz jest lepiej.
Marta_K

Szczerze to choć kocham go całym sercem, pożegnałam się z nim przed wyjazdem i wyłam jak bóbr jak Mariusz wychodził z nim z domu... Myślałam, że więcej już go nie zobaczę....
ANYA

Ale Stefciu Cie zaskoczyl :D Bedzie dobrze. Widac, ze mlody to twardziel.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”