Podziel się z nami swoimi myślami!

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Olek

Re: Podziel się z nami swoimi myślami!

Post autor: Olek »

Hahahahaaha no i tak ma być :D

Ja zagospodarowałem świnkom koc, Mama musiała go wyrzucić bo się bardzo wiórka powbijały :D
Katarzyna Helena

Post autor: Katarzyna Helena »

Olek pisze:Hahahahaaha no i tak ma być :D

Ja zagospodarowałem świnkom koc, Mama musiała go wyrzucić bo się bardzo wiórka powbijały :D

Zauważam nowe znaczenie słowa:" zagospodarować"... :lol: :P
Olek

Głupi jestem :redface: No to dałem im ten koc po prostu :D
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Bulletproof »

Ja bym najchętniej dała świniom większość materiałów, jakie mam w domu, deseczek i innych duperel z których można coś fajnego wykombinować, ale jak przychodzi co do czego to jest: " A niee bo ten koc jest dla gości, a ten tu leży od zawsze, a ten kiedyś będzie mi potrzbeny, a to się nie nada, a ja ci tego nie będę prać, a deski to nie itd.."

No cóż :roll:
Katarzyna Helena

Post autor: Katarzyna Helena »

Olek pisze:Głupi jestem :redface: No to dałem im ten koc po prostu :D

ok, spójrzmy prawdzie w oczy:ja deseczkę buchnęłam :lol: ale nieświadomie... ;) ;)
ilona__wwy

Post autor: ilona__wwy »

Mam pomysł - założe konto na zielniku szcęśliwego gryzonia i podam do niego login i hasło na forum, jak ktoś będzie chciał to zrobi zakupy z tego konta. A jak się punkty uzbieraja za każde wydane 10 zł 1 pkt to wymieni się (1 pkt za 0,5 zł) na paczuszke dla podopiecznych. Chyba że ktoś już wpadł na ten pomysł i można zamówienia składać?
Marlena

Post autor: Marlena »

Witajcie! Chciałam poinformować, iż w Bielsku - Białej nowa lecznica zainteresowała się naszym forum i umieściła moje świnki do adopcji. Są chętni pomagać i zamieszczać info o świnkach do adopcji, tak więc jak ktoś z Was jest z Bielska czy okolic, zapraszam.

Podsyłam link do lecznicy

https://www.facebook.com/avimedvet/?fref=ts

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
patic6

Post autor: patic6 »

Nie wiem, czy taki dzień, czy ciśnienie, aura, czy coś, ale wszystko mnie śmieszy, mam dobry humor i wszystko idzie po mojej myśli :) Miła odmiana, bo zwykle to raczej w drugą stronę ;) A zaczęło się od Pana Montera, który wczoraj przyszedł odczytać podzielniki ciepła z kaloryferów i, chcąc się oprzeć na parapecie, zamaszyście wsadził rękę w kaktusa (okraszając zdarzenie naszym narodowym przekleństwem, używanym często w formie przecinka) :D Dodam, że kaktus malutki i jedyny w całym domu.

A jak u Was? Coś Was rozbawiło, zainspirowało?
Olek

Mi wróciła angina ale mam jeszcze antybiotyk to sobie wziąłem i będę zdrów jak ryba.

A co mnie rozśmieszyło? Chyba mój brat, ale to jest ciągle. No i męczę się z postem na bloga, i to już się robi śmieszne bo temat dosyć łatwy a Aluś nie ma weny... :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”