Z największą przyjemnością. Pucko - podam rzeczy do obydwu paczek przez księgarnię, jeśli można. Jeżeli zdążę wszystko zgromadzić, to w piątek, jeśli nie, to pewnie w pon./wt.pucka69 pisze:Widzę Odpisałam
Miłołniczko - dzięki
Potwierdzę.
Moderator: porcella
Z największą przyjemnością. Pucko - podam rzeczy do obydwu paczek przez księgarnię, jeśli można. Jeżeli zdążę wszystko zgromadzić, to w piątek, jeśli nie, to pewnie w pon./wt.pucka69 pisze:Widzę Odpisałam
Miłołniczko - dzięki
Już odpisuje na wszystko:)
Wiktorii nie widziałam, u Pani Hani też chyba nie widziałam kolczyków.
Kolory lakierów (ostatnio miała każdy inny:) więc myślę ze tu jest duża dowolność)
Pani Hania jest szczuplutka na oko 172 wzrostu.
Adrian jest na etapie samochodów, więc pewnie wszystkie zabawki/książeczki z tym związane będą super prezentem.
Wiktoria poza sportem i książkami fantasy nie wiem czym się jeszcze interesuje. Ale myślę ze wokół tych dwóch zainteresować napewno wymyślicie cos fajnego:)
Myślę że ta trylogia będzie fajna dla niej:
http://allegro.pl/igrzyska-smierci-tryl ... 78044.html
A co do Pani Hani bardzo bym chciała o nią jakoś tak zadbać, żeby się poczuła, że jest fajną kobietą. Bo przez te wszystkie problemy widać, że jest taka tym wszystkim stłamszona:(. Czytam też teraz świetną książkę "Biegnąca z wilkami " i pomyślałam ze to był też dla niej fajny prezent. Ja bym jej zrobiła prezent pod tytułem : Relaks:P Świeczki, przytulny koc, pyszna herbata uspokajająca, książka.... Może jakieś takie bluzki typu: basic z h&m bo z ubraniami ciężko jest się wstrzelić w gust
. Mają wieże więc może jakaś taka płyta składanka typu smooth jazz.... (pisze wszystko co mi przychodzi do głowy)
Wiadomość o rozmiarze stopy dostane dzisiaj wieczorem:P to od razu wam prześlę!