Wujas Funio i Maluchy - Funiek, Zefir i Trufel, Bysio[*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Mara

Re: Funiek i Bysio

Post autor: Mara »

Wczoraj chłopaki łapali ostatnie chwile odchodzącego już lata :cry:
Kolejny wypas na trawie chyba dopiero na wiosnę.
Ale cóż, czeka nas kilka miesięcy buszowania po domu. Mam nadzieję, że chłopaki się rozkręcą i będą chętniej i odważniej wychodzić z klatki i zwiedzać wszystkie kąty. :D

Oczywiście wszystko udokumentowane :photo:
Obrazek
Obrazek
Bysio chyba chciałby wyruszyć na podbój świata... A przynajmniej ogródka. ;)
Obrazek
Obrazek
Fuńkowi przawie oczy wyszły z orbit na widok mleczyka. :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak to nie będzie już wypasu w tym roku???
Obrazek
Rozetka

Post autor: Rozetka »

Ale im fajnie.
Zyzio im zazdrości. U Nas jak ciepło to my w pracy a jak do domu wrócę to wieję albo już chłodno.
patrynia99

Post autor: patrynia99 »

Jakie słodziaki :love:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Moje stadko również zazdrości :D Funiek i Bysio zadowoleni i o to chodzi :D :buzki:
Mara

Bysio zrobił przed chwilą wodospad... Siedział sobie na dachu domku i nagle słyszę dźwięk lejącej się wody. Nie wiedziałam, że taka mała świnka może się tak zlać! Ha! Dobrze, że Funiek akurat tamtędy nie przechodził. :rotfl:
Mara

Po przerwie wracamy z nową porcją zdjęć. :D
Chłopaki rosną, jak na drożdżach, zwłaszcza Funiek dba o to, by "budować masę".Jak przerośnie Bysia, będzie miał większe szanse na wydarcie mu władzy :twisted: No właśnie... Chłopcy mi się trochę kłócili, aż się wystraszyłam, że trzeba będzie drugą klatkę kupić i jeszcze po śwince adoptować do towarzystwa dla każdego z nich Hmm, te dwie dodatkowe świnki to całkiem kusząca wizja... Ale się uspokoili, chyba dopadła ich po prostu burza hormonów. Ech, trudne dorastanie... :tired:
Bysio co rano budzi nas gryzieniem prętów, bo przyzwyczaił się do porannego wybiegu. Pokój już prośkom nie straszny i jak nie mamy akurat zajęć na uczelni, spędzają czas poza klatką.
Wypas jednak nie był ostatnim w tym roku, bo dzisiejszej pogody nie powstydziłby się sam lipiec. Chłopaki chrupali trawkę, a Duża wywaliła się w pełnym słońcu. A co!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Ale super ;) też bym chciała tak moje szkraby na polko wygonić :D niestety nie ma gdzie...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To już prawie dorośli panowie :shock: Słodkie pysie :love:
Najważniejsze, że się dogadują
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Mara

Najważniejsze, że się dogadują
No powiedzmy... :| Ale zawsze mogło być gorzej. Nie gryzą się, a to chyba najważniejsze. :)
Zaffiro

Nie musza się jakoś bardzo mocno kochać :D ważne żeby nie dochodziło do zębo-czynów :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”