Owieczki -Lukrecja, Vanilia, Cremona /Mińsk Maz./ DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Re: 3 lukrowane owieczki(VLC)-do adopcji po leczeniu /Mińsk

Post autor: Gaja »

Marcin122 pisze:Wysłałem przelew dla Lukrecji i trzymam kciuki za zabieg!!!
Dziękuję w imieniu Lukrecji :buzki:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Dziś wyślę Ci zdjęcia fantów, minimum dwie, może trzy norki, ostatnią kończę dziergać
Gaja
Kontakt:

sosnowa pisze:Dziś wyślę Ci zdjęcia fantów, minimum dwie, może trzy norki, ostatnią kończę dziergać
Dzięki :buzki:
W ogóle wszystkim dziękuję. Wraca mi wiara w człowieka...

A owieczki mają się dobrze - jedzą, piją, popcornują i drą się w wniebogłosy, gdy usłyszą szelest reklamówki lub otwierane drzwi na taras ( tam jest świeża trawka ) - prawdziwe świnie z nich ;) Kochane :love:
Izerka

Post autor: Izerka »

Jeżeli fanty nie muszą być związane ze świnkami to na e-maila wyślę zdjęcia toreb oraz domków dla świnek (te akurat są z nimi związane :szczerbaty: )
Gaja
Kontakt:

• Kochani,
    bardzo chciałabym jeszcze raz podziękować p. Arturowi z żoną, Chryzantem i Marcinowi122 za pieniążki dla Lukrecji :buzki:
    Dziękuję też wszystkim za słowa wsparcia, a także za dary na bazarek.
    A jakie FANTY będziemy mieć :love: I co najważniejsze - wszystko z dobrego serca :buzki: I oczywiście zapraszam do licytacji - powiadomię, jak już będzie można.
Gaja
Kontakt:

:photo: Zdjęcia dosłownie sprzed chwili ( cieplutkie jeszcze ) - nic nie udawane, nic nie pozowane :!: - z życia owieczek...
Siedzę sobie przy laptopie, czytam forum :szczerbaty: , a klatka z owieczkami jak zawsze na biurku (podłoga zajęta przez domostwo moich stałych świnek) obok mnie ( mam biurko w kształcie litery L - mąż robił ), a że często otwieram drzwiczki, lub nawet zdejmuję bok klatki, by móc świnki pogłaskać - drzwiczki otwarte - owieczki czują zapach resztek trawy ( naznosiłam im dzisiaj - trochę się wkoło klatki powysypywało ), a Lukrecja wyjątkowo "paliła się do wyjścia " - więc ją wyciągnęłam, a że aparat pod ręką - to trochę zdjęć:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zastanawiałam się :think: , czy laptop koło klatki nie przeszkadza owieczkom - mogłabym się przesunąć z nim w lewo - biurko dłuuuuuuugie, dwu, albo trzy stanowiskowe, ale świnki nie czują się speszone, a ja lubię je mieć przy sobie... dodatkowo wykazują zainteresowanie, co porabiam ;)
Obrazek
Izerka

Post autor: Izerka »

Może lukrecja też chce popisać na forum :rotfl: . sesja bomba :goodwork:
Gaja
Kontakt:

No właśnie, ciekawe co by Lukrecja napisała na forum..."więcej ogórka"? a może: "Domku, gdzie jesteś??"...
Dziś muszę w końcu zaktualizować tytuł, bo do adopcji są już tylko dwie owieczki, Cremona przecież znalazła przecież DS i tylko czeka na przeprowadzkę :D . Będą też inne informację, ale o tym za chwil parę...
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Jejku, śliczne są, podobne do mojej Frani, szybkiej przeprowadzki :fingerscrossed:
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

A to Lukrecja siedzi na forum, a nie Gaja? :o :lol: Już to widzę co robi pod nieobecność Dużej... :lol:
Cremona, szczęściara! :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”